Video I Cum vede Ovidiu Burcă posibilitatea ca Steaua să promoveze

CSA Steaua și Dinamo se vor confrunta în runda a 4-a play-off-ului ligii secunde, iar Ovidiu Burcă, anunță că va fi un adevărat derby atât ca atmosferă din tribune, dar și pe teren, pentru că elevii săi au ca obiectiv asigurarea promovării directe la finalul sezonului curent.

Totodată, tehnicianul din Ștefan cel Mare spune că se bucură de faptul că CSA Steaua ar putea avea drept de promovare pentru că jucătorii lui Daniel Oprița vor juca la victorie în fiecare meci, evitând discuțiile despre posibile jocuri de culise.

Cei din PSD cer dezbaterea, în regim de urgență, asupra unor modificări aduse Legii educației fizice și sportului, modificări de pe urma cărora CSA Steaua ar putea beneficia. În urma modificărilor, Steaua ar trebui să primească drept de promovare începând cu sezonul 2023/24, singura condiție fiind ca acestea să fie aprobate cu cel mult o săptămână înainte de startul sezonului următor.

”De când a început play-off-ul, toată lumea m-a întrebat de ce nu-i văd pe cei de la Steaua în play-off. Am spus că, dacă nu pot promova, cred că nu e fair-play și nu e logic să participe.

Acum, poate că odată cu această veste, nu știu dacă e posibilă din sezonul ăsta, noi ne bucurăm, pentru că vor juca toate meciurile la intensitate maximă. Când e vorba de derby-ul ăsta, nu cred că au de motivație extra, dar vestea asta cred că le va da un plus de motivație”, a spus Ovidiu Burcă, în conferința de presă premergătoare partidei steaua – Dinamo.

Înainte de derby-ul cu steaua, Dinamo are 38 de puncte și este pe locul trei, la patru puncte distanță de următoarea clasată, Oțelul Galați.

În cazul unei victorii în Ghencea, Dinamo s-ar putea apropia de locurile direct promovabile din Liga 2.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Steaua – DINAMO | marți, 18 aprilie, ora 19:00

Programul etapei a cincea din Liga 2:

DINAMO – Iași | marți, 25 aprilie, ora 20:00.

CITESTE SI:

Neluț Roșu îi răspunde lui Adi Popa: ”Vorbim pe teren!”

Video I Ovidiu Burcă, verdict clar înainte de meciul cu Steaua

Video I Neluț Roșu, înaintea meciului cu Steaua: ”Va fi un spectacol”

3 gânduri despre &8222;Video I Cum vede Ovidiu Burcă posibilitatea ca Steaua să promoveze&8221;

Lasă un răspuns