”Normal că sunt trist, că a pierdut Dinamo”. Reacția unui fost jucător dinamovist, după Steaua – Dinamo

Elevii lui Ovidiu Burcă, nu au reușit să învingă în duelul cu Steaua, după mai multe greșeli de arbitraj, dar și personale a unor jucători.

Golurile rivalilor fiind marcate de Chipirliu, în minutul 19, din penalti, şi în minutul 29. Dinamo a rămas în inferioritate numerică din minutul 70, când Patriche a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.

Partida a fost urmărit și de Florin Răducioiu (53 de ani). Fostul mare atacant de la Dinamo, este foarte atașat de echipa noastră, iar înfrângerea suferită marți seară, îl face să critice atitudinea echipei în meciul disputat pe stadionul Ghencea.

”Normal că sunt trist, că a pierdut Dinamo. În general, sunt dezamăgit, că nu au avut o reacţie. Nu ştim dacă vom vedea în continuare Dinamo – Steaua, în afară de meciul din retur.

Sunt dezamăgit de Dinamo, de joc. A fost o echipă slabă, s-au făcut multe greşeli individuale. A fost o echipă nervoasă care nu a creat nimic. Critic pentru că mă aşteptam la o reacţie.

Dinamo a fost o echipă nervoasă, frustrată din cauza acestor greşeli, Dinamo pierde meciul în prima repriză din cauza acestor gafe. A arătat prea puţin pentru o echipă care vrea să revină în Liga 1.

Un adevărat dezastru pentru Dinamo a fost acest meci! Îmi pare rău să o spun, dar ăsta e adevărul”, a declarat Florin Răducioiu.

”Marele Blond”, este format la juniorii lui Dinamo de reputatul Piți Varga și a fost oficial la Dinamo în urmă cu un an și jumătate.

53 de ani are Răducioiu

21 de goluri în 40 de meciuri pentru națională a înscris fostul atacant

S-a retras în 2004, de la Creteil (Franța)

CITESTE SI:

Video I Talpan, frustrat după declarația lui Ovidiu Burcă

A venit și nota de plată după Steaua – Dinamo

Doua lovituri de pedeapsa neacordate? Răspunsul lui Cătălin Țîră

3 gânduri despre &8222;”Normal că sunt trist, că a pierdut Dinamo”. Reacția unui fost jucător dinamovist, după Steaua – Dinamo&8221;

Lasă un răspuns