Comisia de Disciplină a dat verdictul, după incidentele din derby-ul Steaua – Dinamo

”Eternul Derby”, a fost unul așa cu nea obișnuit! Dispute duse între fani, dar și pe terenul de joc. Suporterii dinamoviști nu au atras atenția doar televiziunilor, ci și Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal.

Exista riscul major că Dinamo să joace fară spectatori din cauza incidentelor de pe stadionul Ghencea, dar se pare că, pentru acest meci, nu vor exista probleme.

Comisia FRF va analiza pe data de 28.04.2023 evenimentele petrecute la meciul CSA- Dinamo, astfel încât pentru meciul de marți contra celor de la Iași nu vor exista restricții.

Foarte probabil, in urmatoarele ore , cei din club, vor pune bilete in vanzare pentru meciul de marti.

”Toată lumea spunea că avem cel mai bun lot, că suntem favoriți la promovarea directă. Se pare că acesta e un duș rece care ne face bine. Am trecut dintr-o extremă în cealaltă, dar astfel de meciuri, astfel de înfrângeri vin bine. Echipa a crescut ca joc, ca spirit, ca omogenitate, dar sunt anumiți pași peste care nu poți să treci. E nevoie de răbdare pentru a construi o echipă.

Se pare că mai avem de învățat în astfel de meciuri cu o asemenea atmosferă. Trebuie să ținem capul sus, această înfrângere nu schimbă nimic, și să luptăm până la final.

Nu a fost cel mai bun meci al nostru, dar nu a fost nici cel mai slab pe care l-am făcut anul asta. În prima repriză nu am găsit timpii de joc, liniile de pase, prea puțini între linii, am intrat într-un joc direct care îi avantajează pe cei de la Steaua.

În partea a doua am controlat jocul, am avut ocazii, până la momentul eliminării lui Răzvan. Vreau să le mulțumesc fanilor, trebuie să fim realiști, lupta nu se încheie aici!

Una peste alta, rămânem cu această înfrângere care doare. Nu știu care a fost organizarea acestui meci, dar nu mi se pare normal să ajungem cu 50 de minute înainte de meci. Am încercat să prelungim starul meciului, n-am putut din rațiunile televiziunilor. Asta este!”, a spus antrenorul lui Dinamo la finalul partidei.

CITESTE SI:

Tragedie în familia ”CÂINILOR ROȘII”!

Președintele CS Dinamo, anunț de ULTIM MOMENT despre noul stadion

”Normal că sunt trist, că a pierdut Dinamo”. Reacția unui fost jucător dinamovist, după Steaua – Dinamo

3 gânduri despre &8222;Comisia de Disciplină a dat verdictul, după incidentele din derby-ul Steaua – Dinamo&8221;

Lasă un răspuns