Video I Andrei Nicolescu a lămurit problema interdicției la transferuri. Ce spune despre licența 2023-2024

Dinamo a pierdut duelul cu CSA Steaua din campionat, scor 2-0. Câinii rămân însă în cursa pentru promovare, fiind, în contextul în care ”militarii” nu vor avea drept de promovare, pe prima poziție de baraj.

În această seară în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la Playsport, ”Dinamo 7/9”, Președintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu a lămurit câteva probleme importante. Acționar Red&White (n. r. firma care deține acțiunile majoritare ale clubului), a vorbit despre interdicția la transferuri a lui Dinamo, pe care șefii nu au ridicat-o pentru play-off deoarece nu erau disponibili jucători care să justifice cheltuielile. ”Câinii” vor putea face transferuri din vară, pentru sezonul viitor.

De asemenea, dosarul de licențiere pentru sezonul 2023-2024 este finalizat și va fi depus săptămâna viitoare, rezultatul urmând să fie aflat în luna mai.

Andrei Nicolescu a vorbit și despre clubul din Ghencea, considerând că discuțiile despre promovarea echipei Ministerului Apărării încă din acest sezon au fost artificiale, create pentru a umple stadionul cu fani ai ”militarilor”, care altfel nu ar fi venit la meci.

(n. r. transferuri): ”Am avut discuții interne și am ajuns la concluzia că, pentru posturile pe care le vizam și pentru opțiunile pe care le aveam, efortul era prea mare raportat la celelalte nevoi pe care le avea clubul. Am decis ca interdicția să fie ridicată după 30 iunie, pentru a face o campanie de transferuri așa cum trebuie pentru anul viitor”.

(n. r. discuțiile despre promovarea Stelei): ”Dacă a fost o tactică pentru a umple stadionul cu suporteri steliști, a fost foarte bună, ce să spun?! Dacă a fost o tactică pentru a anima suporterii, pentru că se temeau că vom fi mai mulți ca ei pe propriul lor stadion, a fost o tactică bună. Dar atmosferă cum au văzut la acest meci pe Ghencea nu vor mai vedea, vă spun!”.

(n. r. licența pentru sezonul viitor): ”Vom închide procesul de licențiere vinerea viitoare și probabil după 30 aprilie vom avea rezultatul. E o procedură de analiză, vom vedea dacă mai sunt completări de adus”.

(n. r. problemele create de fani în peluza din Ghencea): ”Ne așteptăm al amenzi zdravene, la pagube facturate de CSA Steaua. Organizarea lor a fost foarte proastă, de la accesul în stadion până la monitorizare, la accesul stewarzilor, asta a și cauzat multe incidente din tribună. Mi-aș dori ca suporterii noștri să înțeleagă că prin manifestările extreme fac rău clubului. Le înțeleg supărarea, dar și noi, și ei ne dorim ca toate meciurile noastre să fie cu spectatori. Pe lângă amenzi, riscăm ca jucătorii să fie singuri pe teren, fără suporteri în stadion. Îi rog să se gândească că tot ce fac ei are un efect.

Am fost un pic depășiți de miză, la anumiți jucători, cumva n-am putut să facem jocul pe care ni l-am dorit, deși statistic am stat peste Steaua. Sunt jucători care n-au jucat niciodată într-o asemenea atmosferă, presiune, cu așa o audiență. A fost un meci care construiește o echipă, din înfrângeri crești cel mai mult, dacă ai capacitatea de a învăța din ele.

Fanii m-au impresionat în Ghencea, coregrafia a fost incredibilă, în contradicție cu hărmălaia care era în partea cealaltă, a creat un moment de emoție. Sper să fie la fel de inventivi și alături de echipă, dar în sens bun, să nu riscăm nimic apropo de meciurile noastre de acasă”, a spus Andrei Nicolescu.

(n. r. arbitrajul lui George Găman): ”Eu cred că e vorba de o eroare umană, nu vreau să mă gândesc la altceva. Sunt convins că dacă aveam VAR, deciziile ar fi fost altele. E foarte posibil ca niște decizii prin VAR să fi influențat rezultatul final dar nu cred că arbitrul e principalul motiv pentru care am pierdut acest meci. Meciul l-am pierdut pe mâna noastră, pe două greșeli care nu se fac la acest nivel”.

Video I Andrei Nicolescu: ”Atmosferă cum au văzut steliștii la acest meci pe Ghencea nu vor mai vedea!”

21.522 de spectatori au fost pe Ghencea la CSA Steaua – Dinamo 2-0. Arena are o capacitate de 31.254 de locuri.

Dinamoviștii au avut 5.000 de bilete rezervate, dar ”câinii” au cumpărat tichete și în alte sectoare.

CITESTE SI:

Dinamo, amendă usturătoare din partea FRF

Răspunsul lui Răzvan Burleanu referitor la posibila schimbare a Legii Sportului

Comisia de Disciplină a dat verdictul, după incidentele din derby-ul Steaua – Dinamo

5 gânduri despre &8222;Video I Andrei Nicolescu a lămurit problema interdicției la transferuri. Ce spune despre licența 2023-2024&8221;

  1. Deci talpanistii mancatori de fasole la cazan au fost vreo 15000 maxim. Ca si concluzie din astia vreo 10000 sunt cu FCSB-STEAUA deci nu mai are nici un rost sa se tot faca sondaje cine are cei mai multi suporteri, daca s-ar face un sondaj pe bune la nivel national ar fi vreo 8-9 milioane FCSB si vreo 10-12000 talpanisti.

Lasă un răspuns