“Nu o să mai vadă așa atmosferă pe Ghencea”

Dinamo a pierdut duelul cu CSA Steaua din campionat, scor 2-0. Câinii rămân însă în cursa pentru promovare, fiind, în contextul în care ”militarii” nu vor avea drept de promovare, pe prima poziție de baraj.

Echipa noastră a fost susținută de peste 5.000 de fani pe stadionul Ghencea.

Suporterii dinamoviști reușind să facă o atmosferă foarte plăcută, una care nu se va mai repeta prea curând la meciurile Stelei, crede Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii lui Dinamo.

“Dacă a fost o tactică (n.r. anunțarea unei posibile schimbări a Legii Sportului) pentru a umple stadionul cu suporteri steliști, a fost foarte bună. Dacă asta a fost o tactică pentru a anima suporterii și a-i face să vină la stadion, pentru că se temeau că noi vom fi mai mulți pe propriul lor stadion, a fost o tactică bună.

Dar atmosferă cum au văzut la acest meci pe Ghencea nu vor mai vedea”, a spus Andrei Nicolescu, conform Playsport.

Vasile Dîncu consideră că Steaua nu poate promova din acest sezon

În prezent, după patru meciuri scurse din play-off, CSA Steaua este lider în Liga 2, cu 47 de puncte, cu un punct mai mult decât Politehnica Iași. Pentru a fi siguri ca locul din clasament va fi fructificat, ”militarii” speră că inițiativa lui Vasile Dîncu de a modifica Legea educației fizice și sportului să aibă succes. Astfel, elevii lui Daniel Oprița vor avea drept de promovare chiar dacă societatea nu s-a privatizat și este susținută financiar în continuare de Ministerul Apărării.

Însă, chiar dacă a inițiat această modificare, Vasile Dîncu precizează că scenariul ca clubul din Ghencea să promoveze din acest sezon, este imposibil. Singura variantă pe care senatorul PSD le-o oferă celor din conducerea de la CSA Steaua este să devină o societate privată.

”Din perspectiva acestei legi, nu cred că se poate atât de repede să treacă prin cele două Camere și să se aprobe. Apoi ar trebui să vedem ce spune Liga Profesionistă sau Federația, ar trebui văzut dacă se pot schimba regulile, chiar dacă o lege prevalează față de un regulamet sportiv. Este complicat. Eu nu cred că se poaate anul acesta să se întâmple acest lucru, decât în varianta dacă până la finalul acestui campionat se reorganizează clubul Steaua în societate de drept privat”, a declarat Vasile Dîncu.

CITESTE SI:

Eugen Voicu: ”Suntem pregătiți să ducem clubul mai departe”

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Poli Iași. Vezi programul caselor de bilete

Video I Andrei Nicolescu a lămurit problema interdicției la transferuri. Ce spune despre licența 2023-2024

Lasă un răspuns