Eugen Voicu: ”Suntem pregătiți să ducem clubul mai departe”

Dinamo s-a calificat in extremis în play-off-ul Ligii 2 și are șanse mari să prindă măcar locul de baraj.

În cadrul clubului există optimism că Dinamo poate încheia play-off-ul inclusiv pe poziția a treia, care ar duce direct în prima ligă pentru că CSA Steaua nu are drept de promovare,.

Unul dintre cei doi noi acționari ai lui Dinamo, Eugen Voicu, a vorbit despre situația clubului pe care a promis că-l va aduce pe linia de plutire.

Venit alături de Andrei Nicolescu într-un moment dificil pentru istoria grupării din Ștefan cel Mare, Eugen Voicu, președinte al Consiliul de Administrație în Red&White 2022 Management, firma care a preluat acțiunile SC Dinamo 1948 S.A (72,7758%), spune că așteaptă promovarea în SuperLiga României.

(n.r. Promovarea) Este un obiectiv principal în momentul de față, cu siguranță. Echipa cred că e pregătită să facă acest pas și chiar dacă va fi nevoie și de o întărire a lotului, noi avem astăzi jucători care sunt în primele echipe la nivelul Ligii 2. Vrem să terminăm pe un loc care ar aduce calificarea directă. Dacă nu, participăm și la baraj și considerăm că șansele noastre sunt, în continuare, mari.

Vom rezolva și această problemă, interdicția (n.r. la transferuri) va fi ridicată. Dacă lucrurile nu evoluează în această direcție, suntem pregătiți să ducem mai departe clubul încă un an în Liga 2, fără nicio problemă”, a spus Eugen Voicu, potrivit PRO TV.

De asemenea, acesta precizează că toți pașii pentru obținerea licenței au fost făcuți, lucru care nu ar mai trebuie să-i îngrijoreze pe fani.

“E o perioadă scurtă. Avem niște realizări în această perioadă și cred că am cunoscut mai bine echipa între timp și ideile pe care trebuie să le dezvoltăm sunt mult mai clare în momentul de față. Trebuie, în primul rând, să rezolvăm problema datoriilor clubului ca să putem obține licența pentru sezonul următor.

Ăsta este primul pas. Al doilea pas este să obținem aprobarea judecătorului sindic pentru planul de reorganizare. Ne așteptăm să promovăm în acest an în Liga 1, este foarte important. Jucătorii și spectatorii merită.

(n.r. – În ce stadiu este licența?) Suntem pe drumul cel bun, se va rezolva această problemă. Nu avem dubii că vom reuși să facem toate plățile la timp. Din această perspectivă, putem spune că ne-am organizat suficient de bine ca să trecem peste acest hop”, a spus Eugen Voicu.

Eșecul suferit contra celor de la CSA Steaua, 0-2, a reprezentat un pas greșit care s-a simțit pentru Dinamo.

Oțelul Galați a reușit să pună 4 puncte distanță față de “câini”, care sunt pe locul 4 acum și s-ar duce la barajul de promovare dacă nu ar reuși să treacă peste trupa lui Dorinel Munteanu.

Biletele pentru meciul cu Poli Iași

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 140 lei;

Tribuna 1 (sectoare A, B și C) : 70 lei;

Tribuna 1 (sectoare E și E1) : 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare J, J1, K, L, M și N): 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare și 01): 40 lei;

Peluze : 30 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Marți (25/04)

Interval orar: 13:00 – 20:45.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. CSA Steaua – 47 puncte;
  2. Poli Iași – 46 puncte;
  3. Oțelul Galați – 45p;
  4. DINAMO – 38p;
  5. Gloria Buzău – 34p;
  6. Unirea Dej – 34p.

CITESTE SI:

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Poli Iași. Vezi programul caselor de bilete

Video I Andrei Nicolescu a lămurit problema interdicției la transferuri. Ce spune despre licența 2023-2024

Dinamo, amendă usturătoare din partea FRF

5 gânduri despre &8222;Eugen Voicu: ”Suntem pregătiți să ducem clubul mai departe”&8221;

Lasă un răspuns