Yes man-ul lui Becali, lovește din nou: ”O să-l sun, l-am mai sunat”

Anunțul retragerii lui Gigi Becali (64 de ani) din fotbal este privit cu scepticism de majoritatea oamenilor din fotbalul românesc, iar aceștia consideră că patronul de la FCSB nu va putea sta mult timp în afara fenomenului.

Mihai Stoichiță și Gigi Becali au lucrat împreună la FCSB, de două ori, iar actualul directorul tehnic al Federației Române de Fotbal fost întrebat ce părere are despre retragerea afaceristului din fenomen. “Lippi” a spus că acest lucru ar însemna o pierdere uriașă pentru fotbalul românesc, însă este de părere că afaceristul din Pipera nu va rezista prea mult tentației de a fi implicat la club.

“Am mai spus-o și acum două zile. Nu cred că va rezista Gigi prea mult fără fotbal. E pasiunea lui principală. O să-l sun, l-am mai sunat. Am o relație cu el cum am cu toți președinții cu care am lucrat. A fost în primă fază normal sub imperiul emoțiilor care au fost, dar acum văd că se dezamorsează toată această stare tensionată.

(n.r. dacă retragerea lui Gigi este o pierdere) Mare! Nu vă supărați, un patron care ține o echipă de 20 de ani la nivel înalt, că a fost campioană, că a fost locul doi, locul trei, îți dai seama. Asta înseamnă în primul rând pasiune, constanță în a investi niște bani. Nu știu cine ar mai fi făcut asta. Eu îi admir pe toți patronii din fotbalul românesc care încearcă să țină interes pentru această activitate”, a spus Mihai Stoichiță, în cadrul unei conferințe de presă.

“Mă îndoiesc că Gigi Becali a participat la un singur blat!”

Răzvan Burleanu a avut mai multe mesaje dure pentru Gigi Becali, cel care l-a atacat după eșecul FCSB-ului, 0-1, cu Rapid.

Șeful de la FRF a comentat una dintre declarațiile patronului de la FCSB, care a spus că a făcut un singur “aranjament” de când activează în fotbal.

“Am aflat cu această ocazie că domnul Becali a participat la un singur blat. Mă îndoiesc că e unul singur. Îi înţeleg supărarea, când nu mai poţi controla un sistem la care aveai o influenţă mare în trecut”, a spus Răzvan Burleanu.

De asemenea, președintele FRF spune că îl așteaptă pe Becali la discuții.

“Am vorbit cu domnul Argăseală, dacă domnul Becali îşi doreşte, din punct de vedere instiituţional suntem aici să ne vedem oricând. I-am spus de toată deschiderea noastră. Nu sunt un tip ranchiunos. Cred că va avea loc”, a mai spus Burleanu.

CITESTE SI:

Dinamo și-a aflat programul etapelor 6, 7, 8 și 9 din play-off

Florin Răducioiu, critic după eșecul cu Poli Iași: ”Nu este de ajuns această dârzenie a suporterilor”

Leo Grozavu, uimit de FENOMENUL Dinamo: ”Vreau să felicit pe Dinamo!”

3 gânduri despre &8222;Yes man-ul lui Becali, lovește din nou: ”O să-l sun, l-am mai sunat”&8221;

Lasă un răspuns