Video I Șeful CCJ Dinamo face anunțul: ”E dorit! Rapid m-a întrebat de el”

Dinamo se află pe loc de baraj pentru revenirea în prima Ligă a României și a uimit pe toată lumea după un parcurs excelent, care la începutul campionatului mulți ne-au cântat prohodul și vedeau clubul nostru în faliment și retrogradată sau chiar vorbeau de oprirea activității.

Gurile spurcate le-au fost închise de suporterii dinamoviști care au dat dovadă de iubire și datorită jucătorilor dinamoviști care nu au cedat și au luptat și luptă pentru istoria clubului nostru.

Unul dintre ei este și Costin Amzăr (19 ani). Fundașul lui Dinamo, se pare că este dorit de echipele din primul eșalon, printre care și Rapid, potrivit managerului Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, Gabriel Răduță (55 ani).

”Amzăr evoluează constant la națională. E dorit de câteva echipe din Liga 1. Rapid m-a întrebat de el tot timpul.

Are calități fizice și tehnice. La juniori, când vedeam că e mai «groasă», îl împingeam vârf, dădea vreo 2-3 goluri pe meci. Are calitatea asta bună, profil de jucător modern de bandă, are viteză”, a spus Răduță în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la Playsport, ”Dinamo 7/9”.

Totodată, Răduță a vorbit și despre Denis Oncescu, Deniz Giafer, Ionuț Borcea și Ahmed Bani.

(n. r. Denis Oncescu, 18 ani): ”E supus unei presiuni enorme. A apărat doar la juniori, acum e cu suporterii în spate, mai clachează. N-a parcurs etapele, trebuia împrumutat pe la Liga 2 un an de zile, să apere meci de meci și să revină. E un copil cu calități, dar la un portar se vede cel mai repede, dacă ai luat gol nu mai există să te salveze ceva”.

(n. r. Deniz Giafer, 21 de ani): ”Are o ascensiune foarte bună, trebuie să crească lângă un jucător cu experiență, care să-i dea siguranță. Ovidiu a procedat bine cu Patriche, care l-a ținut tot timpul pe Giafer lângă el. A fost dezavantajat foarte mult, i s-au pus piedici pe la club, era să plece, dar tatăl lui a insistat foarte mult să rămână”.

(n. r. Ionuț Borcea, 20 de ani): ”E cel mai complet jucător de vârsta lui. Are gabarit, îndemânare, tehnică, nu se pierde în momente grele, are o «nesimțire» pozitivă de te scoate din sărite! De la 8 ani, nu de-acum! Poți să joci și cu Real Madrid, și cu Barcelona, n-are nicio treabă, joacă la fel. N-aude nici în stânga, nici în dreapta, n-are niciun pic de presiune. E foarte inteligent și cuminte. Acum un an a vrut clubul să-i rezilieze contractul, i-am zis lui Ovidiu «Te rog frumos, mergi pe mâna mea cu Borcea, să vezi dacă greșesc»”.

(n. r. Ahmed Bani, 20 de ani): ”A fost la noi de la început, l-am băgat la o grupă cu 3 ani mai mare. A avut ofertă de afară și nu a plecat pentru că era suma de transfer prea mică. Și Giafer a avut. Au fost oferte concrete”.

Gabriel Răduță a lucrat cu jucători ca Denis Ciobotariu, Valentin Costache, Ionuț Nedelcearu sau Dorin Rotariu.

”Vlad Iacob și Ovidiu Burcă au avut un rol extraordinar, un merit în redresarea de la ceea ce era. Eram mai aproape de Liga 3 decât de Liga 1. Nu-mi venea să cred, nu băteam pe nimeni”, a mai spus Gabriel Răduță, managerul CCJ Dinamo.

Video I Șeful CCJ Dinamo i-a analizat pe tinerii dinamoviști

CITESTE SI:

Video I Cornel Șfaițer nu se dezice de Dinamo: ”Am strâns fotografiile…”

Impetum Group în negocieri cu Dinamo: ”Este un subiect foarte aprins, în care se pune foarte multă pasiune”

Gabriel Glăvan le răspunde fanilor dinamoviști: ”Curajul înseamnă dezvoltare, principii, încredere în decizii”

3 gânduri despre &8222;Video I Șeful CCJ Dinamo face anunțul: ”E dorit! Rapid m-a întrebat de el”&8221;

Lasă un răspuns