Ovidiu Burcă reacționează după eroarea lui Dujmovic! Când revine Țîră pe teren

Dinamo București a obținut un rezultat de egalitate cu Gloria Buzău, scor 2-2. Partidă contând în etapa a 6-a din Liga 2.

Ovidiu Burcă a analizat la finalul partidei prestația băieților și a spus că a apreciat spiritul de luptă, atitudinea de a reveni de la 2-0.Ovidiu Burcă a a vorbit și despre eroarea lui Dujmovic, neavând o susținere prea puternică pentru portar, transmițând însă că oricine poate greși, cu trimitere la ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Iași, când au fost multe critici pentru Oncescu.

”Mi-a plăcut tactic cum am fost, mulțumit de reacție, nu ar fi trebuit să luăm acele goluri. Cu Dujmovic nu se întâmplă nimic, eu sunt obișnuit cu criticile. Cu aceleași argumente, ne felicitau pentru joc, posesie, joc elaborat, construcție din zona 1, o strategie care ne-a dus în play-off, cu un portar tânăr de perspectivă. După meciul trecut ne-au acuzat că abordăm o strategie proastă.

Ați văzut că oricine poate greși, indiferent de nume, experiență. Mi-a plăcut că a avut echipa reacție, vedem la final, atunci tragem concluzie”, a spus antrenorul lui Dinamo la finalul partidei.

Cătălin Țîră nu a fost în lot aseară, dar Burcă speră să se poată baza pe el chiar de la meciul cu Dej: ”Cătălin Țîră a avut o problema musculară la meciul trecut, sperăm să îl refacem până la meciul viitor. Contează că a fost la Buzău, pentru spiritul de echipa creat, jucătorii accidentați, nu au prins lotul, să fie alături de noi, contează foarte mult”, a mai spus Burcă.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 49 puncte;
  2. CSA Steaua – 48 puncte;
  3. Oțelul Galați – 45p;
  4. DINAMO – 39p;
  5. Gloria Buzău – 38p;
  6. Unirea Dej – 35p.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 7

DINAMO – Unirea Dej I Sâmbătă, 6 mai, ora 14:45

Etapa 8

Otelul Galați – DINAMO I Joi, 11 mai, ora 20:30

Etapa 9

DINAMO – Steaua I Luni, 15 mai, ora 20:30 (potrivit informaților noastre, meciul se va disputa pe Arena Națională)

CITESTE SI:

Video I Xavi Pascual, nemulțumit după calificarea la turneul final!

Gloria Buzău, nemulțumită după remiza cu Dinamo: ”Cine a fost dezavantajat sau cine a fost avantajat”

Președintele lui Dinamo acuză arbitrajul, după 2-2 cu Buzău

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă reacționează după eroarea lui Dujmovic! Când revine Țîră pe teren&8221;

Lasă un răspuns