Avancronică I Dinamo București – Unirea Dej

Astăzi, 6 mai, de la ora 14:45, Dinamo primește pe teren propriu vizita formației Unirea Dej, în primul meci al rundei din cadrul play-off-ului.

Înaintea partidei de pe arena ”Arcul de Triumf”, Dinamo se află pe locul 4, cu 39 de puncte, golaveraj 10-8, in timp ce Unirea e ultima in această secțiune a clasamentului, cu 35 de puncte, 1-8 golaveraj.

Au fost doar două dueluri între cele două formații până acum, ambele în acest campionat. Dejenii au câștigat cu 3-2 la București în sezonul regulat, iar “câinii” au învins clar in deplasare, în etapa a 2-a a play-off-ului, cu 3-0.

Dinamo e cu foame de victorie după trei meciuri în care a luat doar un punct. Iar pentru a-și consolida locul de baraj, trebuie s-o învingă azi pe Unirea Dej, o echipă care a marcat primul ei gol în acest play-off abia în runda precedentă, adică în al șaselea meci disputat! ”Câinii” dețin și avantajul psihologic al victoriei din turul acestei faze a competiției, când au trecut lejer de formația dejeană, 3-0 la aceasta acasă, dar și un moral ridicat după ce au revenit și au egalat de la 0-2 la Buzău. Elevii lui Ovidiu Burcă mai au un atu: publicul care va veni din nou în număr mare pe arena ”Arcul de Triumf”.

Dinamo a remizat la Buzău în etapa precedentă, 2-2, după ce era condusă cu 2-0 in minutul 14! Gorka a redus din diferență în minutul 18, iar Bani a egalat din penalty în minutul 67.

Precedentele 11 jocuri oficiale ale echipei antrenate de Ovidiu Burcă au fost cu minim două goluri la total.

”Câinii” au strâns doar un punct din ultimele trei întâlniri, dar au în continuare șanse pentru barajul de promovare.

După câteva evoluții mai puțin reușite, presărate cu câteva gafe copilărești, portarul Oncescu (18 ani) a fost lăsat în afara lotului la Buzău, în locul lui apărând bosniacul Dujmovic.

”Mai sunt patru etape, dar trebuie să ne focusăm acum pe meciul cu Dej. Păcat că nu am scos mai mult din partida cu Gloria Buzău, dar îmi pare bine că jocul nostru e în creștere. În iarnă eram pe locul 8, acum suntem pe 4. Eu cred că Dinamo a crescut și va crește în continuare”, a spus mijlocașul Iulian Roșu înaintea meciului cu Dej.

Biletele pentru meciul cu Unirea Dej

Dinamo București primește în etapa a 7-a, din play-off, vizita Unirii Dej. Partida este programată sâmbătă, 06 mai 2023, de la ora 14:45 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 140 lei;

Tribuna 1 (sectoare A, B și C) : 70 lei;

Tribuna 1 (sectoare E și E1) : 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare J, J1, K, L, M și N): 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare și 01): 40 lei;

Peluze : 30 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Sâmbătă (06/05)

Interval orar: 09:30 – 15:30.

De partea cealaltă, Unirea a remizat cu CSA Steaua în ultimul duel din play-off, 1-1, după ce a deschis scorul în minutul 81 prin A. Pop, din penalty, fiind egalată în minutul 88.

Dejenii au pierdut un singur meci din ultimele patru, dar nu au câștigat niciunul în play-off, înscriind un singur gol, cel din partida cu Steaua!

Echipa ardeleană mai are șanse să prindă locul 5, care poate duce la barajul de accedere în Liga 1, pentru că Steaua, în mod normal, nu poate promova, dar pentru asta ar trebui să o învingă pe Dinamo. Acum e la trei puncte de poziția a 5-a și la patru de locul 4, ocupat de Dinamo.

”Băieții simt că jocul nostru este în creștere de la săptămână la săptămână. Ne batem cu șansele noastre pentru a încerca încă o minune”, e optimist antrenorul Dragoș Militaru.

ECHIPE PROBABILE

DINAMO: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – G. Larrucea, N. Roșu – I. Roșu, Bordușanu, Bani – Ghezali;

Dej: Railean – Gîț, D. Pop, Chira, D. Maftei – Cătinean, Ad. Pop, Fulga, Matiș – Al. Pop, Cocian.

Partida va fi arbitrată de Naidin Valentin, ajutat de Bârleanu Vlad și Marin Nicușor.

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

Partida va fi televizată de: DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. Pentru dinamoviștii dinafara României, partida poate fi urmărită pe în direct pe canalul FRF.TV.

CITESTE SI:

PCH, apel către suporteri: ”Înțelegem pasiunea și fanatismul fiecăruia dintre noi”

Filip Dujmovic, mesaj transmis înainte de meciul cu Unirea Dej

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Dej

3 gânduri despre &8222;Avancronică I Dinamo București – Unirea Dej&8221;

Lasă un răspuns