Oficial I ”Dulăii” dau lovitura pe piața transferurilor!

Campioana României la handbal lansează campania de transferuri pentru sezonul următor cu un nume important din handbalul mondial.

Internaționalul maghiar Miklos Rosta (24 de ani) va fi jucătorul echipei Dinamo București până în 2026. Rosta evoluează pe postul de pivot și a jucat în ultimele patru sezoane în EHF Champions League cu Pick Szeged (42 de goluri în sezonul 2022-2023).

”Sunt bucuros că îmi pot continua cariera la Dinamo București, un club care înregistrează, an de an, tot mai multe succese în Liga Campionilor. Știu că Dinamo mai este renumită și pentru suporterii săi și sper să le intru repede la inimi. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Xavi Pascual și voi da totul pentru ca echipa să-și atingă obiectivele”, este mesajul noului jucător din Ștefan cel Mare.

Născut pe 14 februarie 1999, Miklos Rosta (2,03 m / 115 kg) a debutat în handbalul mare la numai 16 ani, când a fost inclus în lotul echipei Grundfos Tatabanya. După patru ani la Tatabanya, s-a transferat la Pick Szeged, cu care a câștigat două titluri de campion național (2021 și 2022), fiind aproape de al treilea, în acest sezon.

Jucător complet, Rosta a marcat 31 de goluri pentru naționala Ungariei la Campionatul Mondial 2023 (Polonia și Suedia), fiind nu doar un excelent pivot, ci și un bun executant al aruncărilor de la 7 metri.

“Rosta este un pivot valoros, un jucător complet. Este foarte bun în atac, este foarte bun în apărare, poate să alerge pe cotraatac fără probleme, poate executa aruncările de la 7 metri. Pentru Dinamo este un pas înainte, deoarece consider că Miklos poate fi unul dintre cei mai valoroși pivoți din lume în viitor”, a spus director sportiv a lui Dinamo, David Barrufet.

Ali Zein PLEACĂ spre câștigarea celui de-al optulea titlu consecutiv!

Campioana en-titra, Dinamo București se apropie de finalul sezonului, iar în spațiul online a apărut o informație eronată!

Unii suporteri sau ”jurnaliști”, au înțeles eronat participare din această vară a lui Ali Zein la Al Ahly.

Totul s-a întâmplat după ce Ali Zein a apărut într-o postare pe pagina oficială de facebook a echipei Al Ahly.

Din postarea inițială părea că interul dinamovist a semnat definitiv cu Al Ahly, dar ulterior s-a specificat faptul că el a semnat doar sub formă de împrumut pentru o perioadă limitată de timp și el va reveni la echipă după ce va încheia parcursul în Champions Leagu cu Al Ahly, varianta de competiție pe continentul african.

De asemenea, Shebib va merge la Zamalek, dar pivotul dinamovist nu va continua cu Dinamo din sezonul următor din informațiile apărute în ultimele luni.

CITESTE SI:

Avancronică I Dinamo București – Unirea Dej

PCH, apel către suporteri: ”Înțelegem pasiunea și fanatismul fiecăruia dintre noi”

Filip Dujmovic, mesaj transmis înainte de meciul cu Unirea Dej

3 gânduri despre &8222;Oficial I ”Dulăii” dau lovitura pe piața transferurilor!&8221;

Lasă un răspuns