Oțelul nu se teme de Dinamo: ”Nu ne este frică”

Dinamo București se va deplasa joi, 11 mai, la Galați pentru duelul cu echipa locală, Oțelul.

Înaintea partidei programate să se desfășoare la ora 20:30, fundașul central al formației gazde, Francois Yabre (31 de ani) a vorbit despre confruntarea cu Dinamo și lupta pentru promovarea directă în Liga 1.

Gălațenii vor să facă pasul decisiv pentru promovarea în Liga 1. În acest moment, există un ecart de 6 puncte între cele două echipe, cu trei etape de jucat înaintea finalului play-off-ului.

”Jucăm acasă și nu concep alt gând decât să învingem. Fanii noștri, întreg orașul, merită o victorie cu Dinamo și să mai facem un pas spre Liga 1. Nu avem gândul revanșei în cap, pur și simplu ne trebuie aceste 3 puncte ca să readucem clubul în primul eșalon.

Destinul este în mâinile noastre. Să ne fie frică de cineva de la Dinamo? Suntem Oțelul Galați, club care a cucerit campionatul în 2011 în România, care a jucat în grupele Champions League, nu ne este frică de nimeni. Vom vorbi pe teren”, a spus Francois Yabre pentru gsp.ro.

Dinamo este obligată să câștige la Galați pentru a mai păstra șanse de a întrece formația lui Dorinel Munteanu și să continue lupta pentru promovarea directă. După eșecul din sezonul regulat, ”câinii” au făcut instrucție cu gălățenii pe stadionul ”Arcul de Triumf”, scor 3-0, cel mai bun meci din actuala ediție al dinamoviștilor.

Doar două puncte au cucerit dinamoviștii de la instrucție cu gălățenii, remize cu Buzăul și cu Dejul, în rest două înfrângeri.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 53 puncte;
  2. CSA Steaua – 49 puncte;
  3. Oțelul Galați – 46p;
  4. DINAMO – 40p;
  5. Gloria Buzău – 39p;
  6. Unirea Dej – 36p.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 8

Otelul Galați – DINAMO I Joi, 11 mai, ora 20:30

Etapa 9

DINAMO – Steaua I Luni, 15 mai, ora 20:30

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO

CITESTE SI:

Dinamo, noi detalii importante despre asocierea cu CS

Alți patru arbitri sunt audiați de Comisia de Disciplină pentru că au jucat la pariuri!

ANUNȚUL MOMENTULUI!!! Când va ieși Dinamo din insolvență

3 gânduri despre &8222;Oțelul nu se teme de Dinamo: ”Nu ne este frică”&8221;

Lasă un răspuns