Dinamo, noi detalii importante despre asocierea cu CS

Dinamo trece printr-o perioadă de reorganizare totală, de la acționariat, tehnic, până la o colaborare deschisă cu Clubul Sportiv Dinamo.

Planul de reorganizare va fi judecat pe data de 15 mai, acolo unde nu sunt emoții, dar mai multe informații sunt așteptate ulterior, după cum a declarat, acționarul majoritar a lui Dinamo, Eugen Voicu.

Totodată, acesta a adus noi informații despre intenția FC-ului și CS-ului, pentru o colaborare între cele două entități.

”Nu știu când se va putea realiza, dorim să devenim parteneri cu CS Dinamo, să existe o singură sportivă fotbal integrată în clubul Dinamo. Suntem în discuții, vrem să fim parteneri în Academia CS Dinamo, de copii, să reușim împreună să gestionăm împreună această Academie.

Toată legătura cu celelalte ramuri sportive, marea familie Dinamo, e bine să facem parte din această familie. Inclusiv echipa lor din liga a treia ar putea deveni echipa secundă a lui Dinamo”, a spus Eugen Voicu în direct la RD 1948.

Voicu a anunțat și când va ieși Dinamo din insolvență

Acționar majoritar a lui Dinamo, a spus că speră ca FC Dinamo să iasă din insolvență în a doua jumătate a anului 2024, dar acest lucru depinde de mai mulți factori.

De asemenea, oficialul clubului nostru a mai precizat că speră ca noul plan de reorganizare al lui Dinamo să fie aprobat pe data de 15 mai, atunci când instanțele de judecată au fixat un nou termen.

Deși creditorii au votat noul plan de reorganizare, acesta a fost contestat în instanță de Radu Bîrlică, fost director de marketing la Dinamo, care a cerut judecătorului sindic anularea procesului verbal al Adunării Creditorilor și a Hotărârii Adunării Creditorilor prin care s-a aprobat modificarea planului de reorganizare inițial.

”Ieșirea din insolvență se face în funcție de mai mulți factori. Cred că asta se va întâmpla în a doua jumătate a anului viitor, poate chiar mai devreme, dar cu siguranță nu în acest an.

Noul plan de reorganizare e unul simplu și noi nu vedem motive pentru ca acesta să nu fie aprobat.

Dacă planul nu se va aproba, s-ar putea să avem o situație mai delicată, dar haideți să așteptăm termenul de pe data de 15 mai și vedem atunci”, a mai declarat Eugen Voicu.

CITESTE SI:

Alți patru arbitri sunt audiați de Comisia de Disciplină pentru că au jucat la pariuri!

ANUNȚUL MOMENTULUI!!! Când va ieși Dinamo din insolvență

Video I Conducerea lui Dinamo a numit un nou membru în staff-ul tehnic

3 gânduri despre &8222;Dinamo, noi detalii importante despre asocierea cu CS&8221;

Lasă un răspuns