Oficial I Dinamo l-a transferat pe căpitanul naționalei de tineret

Unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători români, Daniel Stanciu, a fost transferat de campioana României la handbal masculin de la CSU din Suceava, a anunţat, miercuri, clubul nostru.

Campioana României va miza în următorii patru ani pe Daniel Stanciuc (19 ani), care a semnat cu Dinamo până în vara anului 2027. Internaţional român, cu un potenţial fizic remarcabil (1,96 metri înălţime), Stanciuc evoluează pe postul de coordonator de joc.

Stanciuc este născut pe 6 martie 2004 şi a fost format la CSU Suceava, unde a debutat la numai 16 ani. Căpitan al naţionalei de tineret, el a fost convocat la prima reprezentativă în mandatul lui Xavi Pascual, în campania de calificare la EURO 2024. În tricoul naţionalei mari a marcat 11 goluri.

“Sunt foarte fericit să ajung la cea mai bună echipă din România, Dinamo Bucureşti. Abia aştept să simt atmosfera superbă creată de suporteri şi să ne bucurăm împreună de victorii. Voi da totul să ajut echipa la îndeplinirea obiectivelor. Hai Dinamo!”, a declarat Daniel Stanciuc.

La rândul său, Xavi Pascual a spus: “Daniel este un jucător uimitor, unul dintre jucătorii de viitor ai handbalului românesc. Eu cred că poate să crească la Dinamo şi sper că experienţa jucătorilor din jurul lui îl va ajuta să devină un jucător mare. Eu am încredere totală în el”.

Daniel Stanciuc este al doilea transfer anunţat de campioana României, după internaţionalul maghiar Miklos Rosta (pivot).

CITESTE SI:

Volei masculin I Dinamo a început remanierea lotului. Patru jucători au plecat, unul a prelungit contractul

Ionel Dănciulescu, mesaj de dragoste către Dinamo

Video I ”Ne concentrăm pe jocul de la Iași”

3 gânduri despre &8222;Oficial I Dinamo l-a transferat pe căpitanul naționalei de tineret&8221;

Lasă un răspuns