Andrei Nicolescu, dezamăgit după eșecul cu Poli Iași: ”A fost modest”

Dinamo a pierdut contra celor de la Poli Iași, scor 1-4, partida desfășurată în ultima etapă a play-off-ului ligii secunde.

”Câinii” au ratat șansa de a promova direct în SuperLiga României și vor fi nevoiți să joace barajul de promovare/menținere împotriva celor de la FC Argeș.

Prezent la Iași, președintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu s-a declarat dezamăgit de prestația elevilor lui Ovidiu Burcă la finalul partidei din Copou.

”Noi am venit încrezători în forțele noastre, pentru că veneam după două meciuri în care am arătat bine. Dar se pare că nu suntem pregătiți să exprimăm această calitate pe o perioadă îndelungată. Nu am făcut un meci bun!

A fost unul modest. Am arătat ca o echipă care nu merită să fie în prima ligă. Se întâmplă să fie și zile de genul acesta. Nici nu știu care e explicația. E foarte greu de explicat.

Pe de altă parte, lupta continuă. Încercăm să fim mai pregătiți în lupta următoare pentru evenimente pe care nu le-am lua în considerare, cum a fost cel de la începutul meciului (n.r- gafa lui Filip Dujmovic, care a dus la golul de 1-0). Mental, jucătorii erau concentrați în altă parte. Și ăsta a fost rezultatul.

Acum trebuie să ne păstrăm echilibrul. Eu încerc să păstrez grupul unit, grupul a dus Dinamo în acest moment. Credeam că ne vom califica azi, că vom face un meci bun. Dar și dacă am fi câștigat, tot nu era de ajuns”, a declarat Andrei Nicolescu.

Dinamo a pierdut 3 jucători: ”Toate accidentările sunt grave”

Dinamo a avut o primă repriză de coșmar în meciul cu Poli Iași, intrând în dezavantaj la pauză, 1-2.

În prima repriză Dinamo i-a pierdut pe Răzvan Patriche și Ahmed Bani.

În minutul 14, căpitanul Răzvan Patriche s-a accidentat chiar la golul de 2-0. Acesta a făcut un sprint după un advesar, pe care nu l-a putut prinde, și a fost nevoit să iasă. Fundașul central se ținea cu mâna de coapsa stângă, acuzând probleme la mușchi.

În minutul 40, Ovidiu Burcă a mai pierdut un titular. Extrema Ahmed Bani (22 de ani) a căzut prost și a acuzat probleme la umăr. A încercat să continue, dar nu a mai putut și a fost înlocuit cu Andrei Florescu.

Dinamo a pierdut și al treilea jucător. În startul reprizei secunde, Dinamo a fost lovită încă o dată de ghinion. Fundașul francez Quentin Bena, intrat în locul lui Răzvan Patriche, a acuzat și el probleme medicale și nu a mai putut continua meciul. În locul său, Burcă l-a introdus pe Iulian Roșu.

Staff-ul medical al lui Dinamo va trebui să facă eforturi pentru a-i recupereze la timp pe cei trei. ”Câinii” vor juca pe 27 mai și 3 iunie în barajul de menținere/promovare, cu FC Argeș, iar Ovidiu Burcă va avea nevoie de ei pentru partida cu piteștenii.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, odată ce Andrei Nicolescu a spus că : ”Toate accidentările sunt grave. Asta ne îngrijorează pentru baraj. Dar Dinamo va lupta până la capăt. Dinamo are șansele ei”.

Pe lângă cei trei, Ovidiu Burcă nu se va putea baza nici pe Antonio Bordușanu (18 ani).

Video I Gol Lamine Ghezali 23′

Poli Iași – Dinamo, echipele de start:

Poli Iași: Ailenei – Kouadio, V. Lică, Tincu, Finica – Farcaș, Martac, Ștefanovici, Musi, Hlistei, Rob. Ion;

Rezerve: Brînză – Olăeru, Ciaun, Vașvari, Fr. Cristea, Hrib, Ant. Dumitru, Istratie, Niamțu.

DINAMO: Dujmovic- D. Irimia, Giafer, Patriche, Moura, G. Larrucea, D. Iglesias, N. Rosu, Ghezali, A. Bani, Amzar;

Rezerve: Oncescu, Bena, I. Rosu, Borcea, A. Irimia, Serban, Buleica, Pop, Florescu.

Partida a fost arbitrată de Busi Cătălin, ajutat de Ionus Erchian și Bojan Cosmin.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2

1. Poli Iași – 60 de puncte;

2. CSA Steaua – 52 de puncte (fără drept de promovare);

3. Oțelul Galați – 49 de puncte;

4. DINAMO BUCUREȘTI – 46 de puncte;

5. Gloria Buzău – 42 de puncte;

6. Unirea Dej – 40 de puncte.

CITESTE SI:

Concluzia lui Vlad Iacob, după ratarea calificări directe în prima ligă. Ce spune despre barajul cu FC Argeș

Când se vor disputa meciurile de baraj

Ovidiu Burcă, reacționează după duelul cu Poli Iași: ”I-am simţit timoraţi, nervoşi”

3 gânduri despre &8222;Andrei Nicolescu, dezamăgit după eșecul cu Poli Iași: ”A fost modest”&8221;

Lasă un răspuns