Concluzia lui Vlad Iacob, după ratarea calificări directe în prima ligă. Ce spune despre barajul cu FC Argeș

Dinamo a ratat promovarea directă în Superligă în ultima etapă a play-off-ului Ligii 2, după ce a fost învinsă cu 4-1 de Poli Iaşi.

Oţelul Galaţi s-a impus la Unirea Dej, aşa că alb-roşii nu ar fi reuşit clasarea pe locul trei, nici dacă îi învingeau pe moldoveni.

La finalul partidei din Copou, Vlad Iacob s-a declarat dezamăgit de rezultatul final și de faptul că Dinamo nu a promovat direct.

Totuși, administratorul special al clubului este convins că echipa lui Ovidiu Burcă are șanse mari să câștige barajul cu FC Argeș.

”Sunt supărat pe greșelile comise și pe faptul că am ratat această șansă. Nu ne-ar fi ajutat oricum rezultatul de la Galați, dar sunt și mai supărat pe faptul că avem trei accidentări, dintre care două la nivelul fundașilor.

Să vedem dacă ei pot fi recuperați în timp util și să ne putem prezenta la baraj în efectiv complet. N-are rost să judecăm jocul echipei după un singur meci. Avem șanse. Dacă jucăm bine la baraj, da (n.r. – dacă Dinamo poate ajunge în Liga 1), a spus Vlad Iacob la finalul meciului.

Ovidiu Burcă, reacționează după duelul cu Poli Iași: ”I-am simţit timoraţi, nervoşi”

La finalul partidei din Copou, Ovidiu Burcă a recunoscut că jucătorii săi au făcut probabil cel mai slab meci din 2023, punctând că aceştia mai au mult de învăţat. Tehnicianul din Ștefan cel Mare, nu s-a lăsat prea descurajat însă şi a îndreptat atenţia către barajul care o aşteaptă pe Dinamo, ultima şansă de a promova în această stagiune.

”Aş începe prin a îi felicita pe cei de la Iaşi, cred că sunt campioni meritorii în acest sezon, bravo lor! De cealaltă parte, la noi, cred că e cel mai slab meci pe care l-am făcut în acest an.

Absolut nimic nu a funcţionat şi, dincolo de asta, ne-am şi accidentat foarte mulţi jucători, o să vedem, asta mă preocupă cel mai tare, faptul că avem foarte mulţi accidentaţi după acest meci.

Să vedem care e situaţia, sper să reuşim să îi refacem până la baraj. Când faci asemenea cadouri în astfel de meciuri, e greu, cred că totuşi, pentru unii jucători, care joacă pentru prima dată meciuri cu astfel de încărcătură, s-a simţit.

I-am simţit timoraţi, nervoşi, asta este, învăţăm. A fost un meci prost, trebuie să învăţăm foarte multe din meciul ăsta, ne aşteaptă meciurile de baraj, sper să se refacă accidentaţii până atunci.

Dacă s-ar fi întâmplat să ne organizăm puţin mai devreme, cred că am fi putut spera la o promovare directă. Aşa, am încercat să le facem pe parcurs, cu destul de mare întârziere, ştiţi foarte bine că primele meciuri au fost… am pierdut foarte multe puncte.

Tot sezonul am alergat să recuperăm ce am făcut în primele meciuri, a fost greu, dar, încă o dată, ne aşteaptă două meciuri de baraj, în care trebuie să dăm tot.

De unde am pornit şi unde am ajuns… cred că, una peste alta, am făcut un sezon bun pentru noi. Întotdeauna şansele sunt mai mici pentru echipele care vin din Liga 2, este o diferenţă de valoare individuală.

O să încercăm să o suplinim printr-o organizare mai bună, printr-o dorinţă mai mare de a merge în prima ligă”, a declarat Ovidiu Burcă, după înfrângerea cu Poli Iaşi.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2

1. Poli Iași – 60 de puncte;

2. CSA Steaua – 52 de puncte (fără drept de promovare);

3. Oțelul Galați – 49 de puncte;

4. DINAMO BUCUREȘTI – 46 de puncte;

5. Gloria Buzău – 42 de puncte;

6. Unirea Dej – 40 de puncte.

CITESTE SI:

Când se vor disputa meciurile de baraj

Ovidiu Burcă, reacționează după duelul cu Poli Iași: ”I-am simţit timoraţi, nervoşi”

Video I Dinamo pierde în Copou și merge la barajul pentru promovarea în Liga 1

3 gânduri despre &8222;Concluzia lui Vlad Iacob, după ratarea calificări directe în prima ligă. Ce spune despre barajul cu FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns