Când se vor disputa meciurile de baraj

Ultima etapă a play-off-ului din Liga 2 a stabilit meciurile care se vor desfășura în barajul pentru menținere/promovare în SuperLiga.

Oțelul Galați i se alătură Politehnicii Iași și promovează în Superliga după victoria cu 1-0 la Dej cu Unirea.

Dinamo a sperat să ocupe in-extremis poziția a doua, dar a pierdut în Copou. Chiar dacă ”câinii” câștigau pe terenul lui Poli Iași, în urma victoriei celor de la Oțelul Galați, dinamoviștii trebuie să se mulțumească doar cu prezența la baraj.

Echipele din prima divizie care își vor apăra șansa de a juca și în sezonul viitor în SuperLiga României sunt UTA Arad și FC Argeș.

Mircea Rednic a reușit să salveze ”Bătrâna Doamnă” de la retrogradarea directă și să termine la pe locul 13.

FC Argeș a reușit să ajungă pe loc de baraj în ultima etapă, după ce a învins-o pe Petrolul Ploiești, iar Chindia Târgoviște a terminat la egalitate cu FC Voluntari.

De cealaltă parte, cele două echipe care aspiră la prima divizie sunt Dinamo și Gloria Buzău.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a ratat șansa de a promova direct, după ce în ultima etapă a play-off-ului a pierdut, scor 1-4, împotriva campioanei Poli Iași.

Cele două dueluri de la barajul de promovare menținere sunt Dinamo – FC Argeș și UTA Arad – Gloria Buzău. Meciurile tur sunt programate pe 27 mai, iar manșele secunde se vor juca pe 3 iunie.

”Casa Fotbalului va găzdui luni, 22 mai, cu începere de la ora 12:00, tragerea la sorți prin care va fi stabilită ordinea disputării jocurilor de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga 1”, se arată în comunicatul celor de la FRF.

Începând din sezonul 2021-2022, regula golului în deplasare a fost eliminată şi din competiţiile FRF. La egalitate perfectă după două manşe, se va merge în prelungiri şi la eventuale lovituri de departajare.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2

1. Poli Iași – 60 de puncte;

2. CSA Steaua – 52 de puncte (fără drept de promovare);

3. Oțelul Galați – 49 de puncte;

4. DINAMO BUCUREȘTI – 46 de puncte;

5. Gloria Buzău – 42 de puncte;

6. Unirea Dej – 40 de puncte.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, reacționează după duelul cu Poli Iași: ”I-am simţit timoraţi, nervoşi”

Video I Dinamo pierde în Copou și merge la barajul pentru promovarea în Liga 1

Din vară, la Dinamo! ”Câinii” vor doi atacanți din play-off

3 gânduri despre &8222;Când se vor disputa meciurile de baraj&8221;

Lasă un răspuns