Ovidiu Burcă, reacționează după duelul cu Poli Iași: ”I-am simţit timoraţi, nervoşi”

Dinamo a ratat promovarea directă în Superligă în ultima etapă a play-off-ului Ligii 2, după ce a fost învinsă cu 4-1 de Poli Iaşi.

Oţelul Galaţi s-a impus la Unirea Dej, aşa că alb-roşii nu ar fi reuşit clasarea pe locul trei, nici dacă îi învingeau pe moldoveni.

Dinamo a fost la un pas de promovarea directă în Superligă, la primul sezon în Liga 2, dar, în cele din urmă, va fi nevoită să se mulţumească cu un loc la baraj.

Echipa pregătită de Ovidiu Burcă a pierdut clar ultimul meci din play-off, scor 1-4, cu Poli Iaşi, astfel că se va lupta cu FC Argeş pentru un loc pe prima scenă a fotbalului românesc.

”Câinii” nu ar fi promovat nici dacă s-ar fi impus în Copou, întrucât Oţelul a câştigat cu Dej, aşa că, în cele din urmă, faptul că au pierdut cu Poli nu este nicidecum o tragedie.

Acum, Dinamo se pregătește de barajul de promovare, ultima șansă de a reveni în prima ligă, contra celor de la FC Argeș.

La finalul partidei din Copou, Ovidiu Burcă a recunoscut că jucătorii săi au făcut probabil cel mai slab meci din 2023, punctând că aceştia mai au mult de învăţat. Tehnicianul din Ștefan cel Mare, nu s-a lăsat prea descurajat însă şi a îndreptat atenţia către barajul care o aşteaptă pe Dinamo, ultima şansă de a promova în această stagiune.

”Aş începe prin a îi felicita pe cei de la Iaşi, cred că sunt campioni meritorii în acest sezon, bravo lor! De cealaltă parte, la noi, cred că e cel mai slab meci pe care l-am făcut în acest an.

Absolut nimic nu a funcţionat şi, dincolo de asta, ne-am şi accidentat foarte mulţi jucători, o să vedem, asta mă preocupă cel mai tare, faptul că avem foarte mulţi accidentaţi după acest meci.

Să vedem care e situaţia, sper să reuşim să îi refacem până la baraj. Când faci asemenea cadouri în astfel de meciuri, e greu, cred că totuşi, pentru unii jucători, care joacă pentru prima dată meciuri cu astfel de încărcătură, s-a simţit.

I-am simţit timoraţi, nervoşi, asta este, învăţăm. A fost un meci prost, trebuie să învăţăm foarte multe din meciul ăsta, ne aşteaptă meciurile de baraj, sper să se refacă accidentaţii până atunci.

Dacă s-ar fi întâmplat să ne organizăm puţin mai devreme, cred că am fi putut spera la o promovare directă. Aşa, am încercat să le facem pe parcurs, cu destul de mare întârziere, ştiţi foarte bine că primele meciuri au fost… am pierdut foarte multe puncte.

Tot sezonul am alergat să recuperăm ce am făcut în primele meciuri, a fost greu, dar, încă o dată, ne aşteaptă două meciuri de baraj, în care trebuie să dăm tot.

De unde am pornit şi unde am ajuns… cred că, una peste alta, am făcut un sezon bun pentru noi. Întotdeauna şansele sunt mai mici pentru echipele care vin din Liga 2, este o diferenţă de valoare individuală.

O să încercăm să o suplinim printr-o organizare mai bună, printr-o dorinţă mai mare de a merge în prima ligă”, a declarat Ovidiu Burcă, după înfrângerea cu Poli Iaşi.

CITESTE SI:

Video I Dinamo pierde în Copou și merge la barajul pentru promovarea în Liga 1

Din vară, la Dinamo! ”Câinii” vor doi atacanți din play-off

Ghinion teribil pentru Antonio Bordușanu! Din nou, ”la cuțit”

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, reacționează după duelul cu Poli Iași: ”I-am simţit timoraţi, nervoşi”&8221;

Lasă un răspuns