Când se va disputa returul cu FC Argeș

Dinamo nu a reușit să promoveze direct și va disputa un baraj în dublă manșă cu FC Argeș, pentru un loc în Superligă.

Luni, 22 mai, Casa Fotbalului a găzduit tragerea la sorți pentru barajele de promovare, iar Dinamo va fi gazdă în manșa tur, de luni, 29 mai, urmând ca returul să se dispute la Pitești.

Conform informaților noaste din club, partida retur este programată să se dispute pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, sâmbătă, 3 iunie. Ora disputării nu a fost stabilită, dar vă vom anunța, în cel mai scurt timp.

Până atunci, Dinamo va primii vizita celor de la Pitești, pe cel mai mare stadion al României, Arena Națională.

Partida din turul meciurilor de barej, este programat să se disput, luni, 29 mai, de la ora 20:00.

DDB, mesaj către câini: ”Nu uitați nici cum am revenit!”

Membrii socios din cel mai performant proiect al suporterilor dinamoviști, DOAR DINAMO BUCUREȘTI, au transmis un mesaj înainte de barajul de promovare/retrogradare cu FC Argeș.

”CÂINII NU UITĂ!

Nu uitați cum eram la începutul campionatului. Cum eram în vară, în timpul amicalelor. Nu uitați că aveam obiectiv să ne salvăm de la retrogradare. Că ne luptam să existăm, că ne doream schimbarea acționariatului.

Câinii nu uită!

Nu uitați nici cum am revenit încet. Cum rupeam, din nimic, victoriile in cupă. Cum am ieșit la suprafață, însetați, respirând avizi mândria pierdută, ca într-un film făcut la Hollywood. Nu uitați victoria de la Sibiu, apoi meciurile cu Oțelul și CSA. Am terminat campionatul pe locul 3.

Câinii nu uită!

Victoriile obligă, Ovidiu Burcă! E nemaipomenit să poți face lucruri imposibile. Dar e lamentabil să te oprești după. Fă-i pe băieți să înțeleagă că responsabilitățile lor cresc odată cu numărul victoriilor. Cu cât reușesc mai mult, cu atât munca lor se mărește. Nu pot da cu piciorul, prostește, la o serie de rezultate bune, ascunzându-se mai apoi în spatele greutăților din care au ieșit. Ai pierdut sau ai câștigat? Nu contează acolo, în teren. Continuă! Avem datoria sa ținem steagul sus. Să murim pe teren, chiar dacă învingem, chiar dacă nu.

Câinii nu uită!

Ne-am strâns în jurul lui Dinamo de câte ori a fost nevoie! După un sold-out, nu ne-am oprit! A urmat altul! Și altul! NU AM DEZAMĂGIT DINAMO NICIUN MOMENT! NOI suntem DINAMO și am ținut steagul sus! Suntem aici, și vom mai fi!

Câinii nu uită!

Vom fi iar pe Arenă! ALĂTURI DE DINAMO! Vom fi iar alături de Dujmovic, de Patriche, Bani, Bena, Bordușanu, Iglesias, Giafer, Oncescu, Amzăr, Larrucea, Ghezali, frații Irimia, alături de Neluț și Iulian Roșu, Florescu, Țîră, și alături de Ovidiu Burcă! Ne strângem împreună și trecem peste toate!

CÂINII NU UITĂ!

NU UITAȚI CINE SUNTEM! NU UITAȚI PENTRU CE AM LUPTAT! NU UITAȚI DE TOT CE AM OBȚINUT! NU UITAȚI CĂ DINAMO VREA VICTORIA!”, a fost mesajul DDB transmis pe pagina oficială de facebook a programului.

CITESTE SI:

Care este soarta ”dezbrăcatului” din Berceni

Doar Dinamo București, mesaj către câini: ”Nu uitați nici cum am revenit!”

Declarația lui Dănciulescu care l-a iritat pe Leo Grozavu: ”Mi-a zgândărit orgoliul”

2 gânduri despre &8222;Când se va disputa returul cu FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns