Care este soarta ”dezbrăcatului” din Berceni

Deian Sorescu (25 de ani) a fost împrumutat de FCSB în ianuarie, de la Rakow, iar formația bucureșteană are opțiunea de a-l transfera definitiv.

Deian Sorescu (25 de ani) a fost împrumutat de FCSB în ianuarie, de la Rakow, iar formația bucureșteană are opțiunea de a-l transfera definitiv.

Astfel, Sorescu se va întoarce la Rakow, însă presa din Polonia scrie că internaționalul român ar urma să schimbe din nou echipa. Campioana din Ekstraklasa și-ar dori să scape de fundașul dreapta, astfel că în această vară ar putea fi cedat definitiv către o altă formație.

“Sorescu are unul dintre cele mai mari salarii de la Rakow, iar clubul va încerca probabil să scape de el”, a explicat publicația poloneză Gol24.

În acest sezon, Deian Sorescu a strâns 15 meciuri și două goluri la Rakow. În ianuarie a făcut pasul la FCSB.

Deian Sorescu, printre jucătorii criticați de Gigi Becai

La o zi după înfrângerea usturătoare suferită de FCSB, Gigi Becali a ”tras cu tunul” fără milă în jucătorii.

”Și greșeala mea că tot am avut încredere în Cordea ăsta, văd că se duce din ce în ce mai jos. Sorescu îi dă pase lui Borza la trei metri. Ovidiu Popescu, în care am avut încredere și am zis că are bărbăție, se ascundea de minge!

Nu poți să câștigi campionatul în doi jucători, în Coman și în Șut. Compagno a dat gol și nu l-am mai văzut pe teren. Dacă ai mentalitate de fotbalist, îl plimbi pe adversar până îl distrugi. La 2-0 zicea Coman că nu mai e de frică. Îi dai 7-0, pentru că ei s-au descoperit, dar noi ne-am speriat. În partea stângă ce s-a greșit? A ieșit Tavi, se ducea ca un șoricel după Borza.

A intrat Cordea, poate acolo s-a greșit. L-am băgat pe Cristea, că am zis are ăla galben. Dacă nu era Cristea, puteam să fim iar la campionat. A dat pasă la adversar. Bă, voi vă dați seama?! N-au, săracii, nicio vină”, a spus Gigi Becali, la o zi după dezastrul cu Farul.

CITESTE SI:

Doar Dinamo București, mesaj către câini: ”Nu uitați nici cum am revenit!”

Declarația lui Dănciulescu care l-a iritat pe Leo Grozavu: ”Mi-a zgândărit orgoliul”

Foto I Mesajul suporterilor dinamoviști înaintea dublei cu FC Argeș

2 gânduri despre &8222;Care este soarta ”dezbrăcatului” din Berceni&8221;

Lasă un răspuns