S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Argeș. Vezi programul caselor de bilete

Dinamo București se pregătește de primul duel din barajul promovare în Liga 1.

”Haita” lui Ovidiu Burcă, întâlnește pe Arena Națională, formația de pe locul 8, din play-out-ul Ligii 1.

Prima partida din turul meciurilor de barej, este programat să se disput, luni, 29 mai, de la ora 20:00. Meci programat să se dispute pe cel mai mare stadion din România.

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip Roșu: 90 lei;

Vip ****: 60 lei;

Tribuna 2 Inel 1: 40 lei;

Family Zone: 10 – 40 lei;

Peluză inel 1 și 2: 19,48 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arena Națională”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (26/05)

Interval orar: 16:00 – 20:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Vineri (27/05)

Interval orar: 10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Sâmbătă (28/05);

Interval orar:10:00 – 18:00 (casele de bilete ale stadionului Dinamo);

Duminică (29/05)

Interval orar: 10:00 – 18:00;

Duminică (30/05)

Interval orar: 13:00 – 20:45 (casele de bilete ale stadionului Arena Națională).

DDB, mesaj către câini: ”Nu uitați nici cum am revenit!”

Membrii socios din cel mai performant proiect al suporterilor dinamoviști, DOAR DINAMO BUCUREȘTI, au transmis un mesaj înainte de barajul de promovare/retrogradare cu FC Argeș.

”CÂINII NU UITĂ!

Nu uitați cum eram la începutul campionatului. Cum eram în vară, în timpul amicalelor. Nu uitați că aveam obiectiv să ne salvăm de la retrogradare. Că ne luptam să existăm, că ne doream schimbarea acționariatului.

Câinii nu uită!

Nu uitați nici cum am revenit încet. Cum rupeam, din nimic, victoriile in cupă. Cum am ieșit la suprafață, însetați, respirând avizi mândria pierdută, ca într-un film făcut la Hollywood. Nu uitați victoria de la Sibiu, apoi meciurile cu Oțelul și CSA. Am terminat campionatul pe locul 3.

Câinii nu uită!

Victoriile obligă, Ovidiu Burcă! E nemaipomenit să poți face lucruri imposibile. Dar e lamentabil să te oprești după. Fă-i pe băieți să înțeleagă că responsabilitățile lor cresc odată cu numărul victoriilor. Cu cât reușesc mai mult, cu atât munca lor se mărește. Nu pot da cu piciorul, prostește, la o serie de rezultate bune, ascunzându-se mai apoi în spatele greutăților din care au ieșit. Ai pierdut sau ai câștigat? Nu contează acolo, în teren. Continuă! Avem datoria sa ținem steagul sus. Să murim pe teren, chiar dacă învingem, chiar dacă nu.

Câinii nu uită!

Ne-am strâns în jurul lui Dinamo de câte ori a fost nevoie! După un sold-out, nu ne-am oprit! A urmat altul! Și altul! NU AM DEZAMĂGIT DINAMO NICIUN MOMENT! NOI suntem DINAMO și am ținut steagul sus! Suntem aici, și vom mai fi!

Câinii nu uită!

Vom fi iar pe Arenă! ALĂTURI DE DINAMO! Vom fi iar alături de Dujmovic, de Patriche, Bani, Bena, Bordușanu, Iglesias, Giafer, Oncescu, Amzăr, Larrucea, Ghezali, frații Irimia, alături de Neluț și Iulian Roșu, Florescu, Țîră, și alături de Ovidiu Burcă! Ne strângem împreună și trecem peste toate!

CÂINII NU UITĂ!

NU UITAȚI CINE SUNTEM! NU UITAȚI PENTRU CE AM LUPTAT! NU UITAȚI DE TOT CE AM OBȚINUT! NU UITAȚI CĂ DINAMO VREA VICTORIA!”, a fost mesajul DDB transmis pe pagina oficială de facebook a programului.

CITESTE SI:

Când se va disputa returul cu FC Argeșe

Care este soarta ”dezbrăcatului” din Berceni

Doar Dinamo București, mesaj către câini: ”Nu uitați nici cum am revenit!”

Un gând despre &8222;S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Argeș. Vezi programul caselor de bilete&8221;

Lasă un răspuns