Doar Dinamo București, mesaj către câini: ”Nu uitați nici cum am revenit!”

Membrii socios din cel mai performant proiect al suporterilor dinamoviști, DOAR DINAMO BUCUREȘTI, au transmis un mesaj înainte de barajul de promovare/retrogradare cu FC Argeș.

”CÂINII NU UITĂ!

Nu uitați cum eram la începutul campionatului. Cum eram în vară, în timpul amicalelor. Nu uitați că aveam obiectiv să ne salvăm de la retrogradare. Că ne luptam să existăm, că ne doream schimbarea acționariatului.

Câinii nu uită!

Nu uitați nici cum am revenit încet. Cum rupeam, din nimic, victoriile in cupă. Cum am ieșit la suprafață, însetați, respirând avizi mândria pierdută, ca într-un film făcut la Hollywood. Nu uitați victoria de la Sibiu, apoi meciurile cu Oțelul și CSA. Am terminat campionatul pe locul 3.

Câinii nu uită!

Victoriile obligă, Ovidiu Burcă! E nemaipomenit să poți face lucruri imposibile. Dar e lamentabil să te oprești după. Fă-i pe băieți să înțeleagă că responsabilitățile lor cresc odată cu numărul victoriilor. Cu cât reușesc mai mult, cu atât munca lor se mărește. Nu pot da cu piciorul, prostește, la o serie de rezultate bune, ascunzându-se mai apoi în spatele greutăților din care au ieșit. Ai pierdut sau ai câștigat? Nu contează acolo, în teren. Continuă! Avem datoria sa ținem steagul sus. Să murim pe teren, chiar dacă învingem, chiar dacă nu.

Câinii nu uită!

Ne-am strâns în jurul lui Dinamo de câte ori a fost nevoie! După un sold-out, nu ne-am oprit! A urmat altul! Și altul! NU AM DEZAMĂGIT DINAMO NICIUN MOMENT! NOI suntem DINAMO și am ținut steagul sus! Suntem aici, și vom mai fi!

Câinii nu uită!

Vom fi iar pe Arenă! ALĂTURI DE DINAMO! Vom fi iar alături de Dujmovic, de Patriche, Bani, Bena, Bordușanu, Iglesias, Giafer, Oncescu, Amzăr, Larrucea, Ghezali, frații Irimia, alături de Neluț și Iulian Roșu, Florescu, Țîră, și alături de Ovidiu Burcă! Ne strângem împreună și trecem peste toate!

CÂINII NU UITĂ!

NU UITAȚI CINE SUNTEM! NU UITAȚI PENTRU CE AM LUPTAT! NU UITAȚI DE TOT CE AM OBȚINUT! NU UITAȚI CĂ DINAMO VREA VICTORIA!”, a fost mesajul DDB transmis pe pagina oficială de facebook a programului.

CITESTE SI:

Video I A fost stabilit unde jucăm primul meci al barajului

Declarația lui Dănciulescu care l-a iritat pe Leo Grozavu: ”Mi-a zgândărit orgoliul”

Foto I Mesajul suporterilor dinamoviști înaintea dublei cu FC Argeș

2 gânduri despre &8222;Doar Dinamo București, mesaj către câini: ”Nu uitați nici cum am revenit!”&8221;

Lasă un răspuns