Familia Dinamo se unește pentru meciul FC Argeș – Dinamo: ”Dinamo suntem toți!”

Dinamo a făcut show în prima manșă a barajului de promovare/retrogradare cu FC Argeș. Elevii lui Ovidiu Burcă sunt ca și promovați în prima divizie, după 6-1 pe Arena Națională.

Meciul retur se va disputa sâmbătă, 3 iunie, pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni, cu începere de la ora 21:00.

Bucuria revenirii ”câinilor” în Liga 1, la doar un an după ce a retrogradat în liga secundă, a cuprins și conducerea Clubului Sportiv Dinamo. Aceștia au sezisat încercarea argeșenilor de a bloca prezența dinamoviștilor pe stadion la partida retur și au anunțat că suporterii dinamoviști vor putea viziona meciul și în sala Dinamo. Organizând un eveniment de vizionare, prin montarea uni ecran uriaș de peste 12 metri. Accesul va fi liber, începând cu ora 20:00.

Comunicat CS Dinamo București

”DINAMO SUNTEM TOȚI”

Sâmbătă vizionăm în Sala Dinamo meciul retur al barajului dintre FC Argeș și Dinamo Bucuresti!

Știm că toată suflarea dinamovistă va fi sâmbătă conectată la meciul retur din barajul pentru promovarea în Liga 1 la fotbal dintre FC Argeș și FC Dinamo.

Știm că sunt mulți suporteri care ar fi dorit să fie prezenți pe stadion, dar locurile sunt limitate.

Știm că bucuria se împărtășește întotdeauna cu prietenii și frații.

De aceea, ca urmare a numeroaselor semnale venite din partea suporterilor, am decis ca sâmbătă să organizăm în Sala Dinamo un eveniment de vizionare a meciului retur de baraj dintre FC Arges si Dinamo București. Vom monta un ecran uriaș de peste 12 metri și vom lăsa ușile deschise începând cu ora 20:00 pentru toți cei care vor dori să se bucure împreună de o mare sărbătoare.

Vă așteptăm!”, se arată în comunicatul clubului MAMĂ.

Dinamo și FC Argeș s-au duelat luni, 29 mai, pe Arena Națională. ”Câinii roșii” au retrogradat la finele sezonului trecut și au luptat din răsputeri pentru a reveni în primul eșalon al României.

În urma victoriei cu 6-1, Dinamo este ca și promovată în SuperLigă, fiind greu de crezut că piteștenii ar putea întoarce rezultatul în returul programat pe 3 iulie, de la ora 21:00.

În celălalt meci de la baraj, Gloria Buzău și UTA Arad au remizat, scor 0-0. Returul dintre echipele lui Mircea Rednic și Adi Mihalcea este programat pe 4 iunie, de la ora 21:00.

Stadion ultramodern pentru Dinamo!

Clubul Sportiv Dinamo a sărbătorit, 16 mai, 75 de ani de la înfiinţare (n.r. 14 mai 1948), în cadrul unei gale organizate la Ateneul Român din Capitală, ocazie cu care a fost prezentată în premieră macheta noului Stadion Dinamo, a cărui valoare se ridică la peste 700 de milioane de lei.

Anunţul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, acesta precizând că arena va fi multifuncţională şi va avea 25.059 de locuri. Stadionul va conţine şi alte spaţii precum un muzeu, un amfiteatru, un hotel, un restaurant şi chiar şi un heliport.

“În calitate de ministru al Afacerilor Interne am o responsabilitate atât pentru prezent, cât şi pentru viitor. Azi în premieră prezentăm prima proiecţie 3D a viitorului Stadion Dinamo. Performanţa se face cu investiţii, iar construcţia noii arene este una din priorităţile perioadei următoare. Stadionul va fi noua casă pentru mulţi dintre sportivii noştri, pentru că este vorba despre o arenă multifuncţională cu peste 25.000 de locuri.

Arena nu va fi destinată doar fotbalului, ci va deservi toate secţiile clubului, având spaţii destinate pentru box, haltere, judo, scrimă, lupte, atletism şi aşa mai departe. Noul stadion va fi încadrat conform clasificărilor UEFA în categoria 4 Elite, adică la cele mai înalte standarde, ceea ce înseamnă că pot fi jucate şi finale ale Ligii Campionilor şi alte competiţii. Un element unic în România este şi faptul că arena va avea un heliport care va deservi Spitalul de Urgenţă Floreasca”, a spus Lucian Bode.

“Pentru acest proiect major în valoare de peste 700 de milioane de lei avem studiul de fezabilitate finalizat şi peste 90% din avize obţinute. Aşadar ne aflăm în linie dreaptă şi ne despart doar câteva luni până în septembrie când estimăm că vor demara lucrările pentru demolarea vechii arene, iar în paralel CNI va derula procedura de licitaţie pentru proiectare şi execuţie”, a adăugat el.

Noul stadion Dinamo va avea:

propria parcare pentru publicul VIP, cu până la 200 locuri;

spații încăpătoare pentru echipe, cu patru vestiare, două săli de încălzire, spații pentru
staff-ul tehnic, oficiali și organizatori;

o boxă generoasă pentru presă;

spații pentru publicul VIP, incluzând 12 loje, spațiu de ospitalitate de minimum 400 mp, separeuri și restaurant;

spații pentru spectatorii cu dizabilități;

tribunele vor fi integral acoperite, iar locurile vor avea o bună vizibilitate către teren.

CITESTE SI:

Marius Niculae, reacționează după victoria lui Dinamo din primul meci de baraj

Răzvan Zăvăleanu, anunț clar despre transferuri

Rugămintea lui Cristi Borcea către toți dinamoviștii

Un gând despre &8222;Familia Dinamo se unește pentru meciul FC Argeș – Dinamo: ”Dinamo suntem toți!”&8221;

Lasă un răspuns