Peluza Cătălin Hîldan, îndemn la ONOARE către FC Argeș

Dinamo se pregătește de meciul cu Argeș din deplasare, partidă care se va juca până la urmă la Mioveni.

Din păcate nu avem nici la această ora informații cu privire la deplasare, la numărul biletelor, știm doar că s-a decis mutarea partidei pe stadionul din Mioveni, o măsură lașă din partea gazdelor!

Ca urmare, suporterii lui Dinamo sunt nemulțumiți de decizia celor de la FC Argeș, de a muta returul barajului de promovare/menținere în Liga 1 la Mioveni, acuzând probleme cu nocturna și NU numai.

După 6-1 pe Arena Națională, fanii lui Dinamo sunt siguri că echipa antrenată de Ovidiu Burcă va promova în Liga 1, astfel că vor să fie prezenți în număr cât mai mare pe stadion pentru a celebra revenirea pe prima scenă.

”Câinii” urmau să primească 1.700 de bilete, în urma unui protocol semnat între cele două cluburi, dar acum se tem că vor avea parte de mai puține tichete.

Acum, fanii din Peluza Cătălin Hîldan au postat pe pagina de Facebook un mesaj în care protestează ca urmare a deciziei de mutare a meciului, făcând referire la partida dintre Dinamo și FC Argeș, din finalul sezonului 1978-1979, care le-a adus titlul piteștenilor.

Comunicat PCH

”ONORAȚI ISTORIA sau MĂCAR RESPECTAȚI FOTBALUL!

Meciul Dinamo – FC Argeș din 24 iunie 1979 este considerat cel mai spectaculos meci din istoria fotbalului românesc.

Meciul se disputa cu trofeul pe masă. După 33 de etape, piteștenii aveau 43 de puncte și plus 24 la golaveraj, iar Dinamo, cu două puncte mai puțin, 41, și tot plus 24 la golaveraj. Victoria îți aducea 2 puncte pe atunci. Astfel, un succes al lui Dinamo, indiferent de scor, ne-ar fi adus titlul la golaveraj.

Jucam acasă, stadionul era plin, dar favoriți erau oaspeții, pentru că le era suficient și un egal. Am fost conduși cu 3-1, am redus din handicap prin Dudu Georgescu în min 76 și am egalat tot prin Gheata de Aur a Europei, în ultimul minut de joc. Trebuia să mai înscriem o dată ca să fim campioni, dar nu mai era timp. Au înscris, în schimb argeșenii, prin cel mai bun jucător al țării, Nicolae Dobrin.

Cum ar fi fost să mutăm meciul de atunci în Popești Leordeni? Așa, doar ca să fim siguri că nu pierdem titlul în Ștefan cel Mare.

Acum, după 44 de ani, credeam că întâlnim din nou FC Argeș. Din păcate, echipa cu care jucăm la baraj, nu vrea să se identifice cu orașul lui Dobrin și nici să joace pe stadionul din Trivale.

Culmea e că și suporterii argeșeni se dezic de echipa aceasta și nu vor s-o vadă pe stadionul care poartă numele marelui jucător.

Asociația Clubul Sportiv Campionii Fotbal Club Argeș, pentru că acesta e numele oficial al echipei cu care jucăm la baraj, a strămutat meciul la Mioveni, inventând tot felul de motive.

Nu-i o problemă pentru noi. VOM FI ACOLO!

Pentru că măsura nu este suficientă pentru a limita numărul Câinilor prezenți, se folosesc alte piedici: bilete puține pentru oaspeți, vândute doar la casele de bilete ale stadionului numit în mod ironic ”Orășenesc”.

VOM FI ACOLO! Chiar dacă vom sta 90 de minute în afara stadionului.

Iar la întoarcere, veți vedea cel mai mare corteo de mașini, care se vor întinde pe prima autostradă a țării, în urma autocarului echipei.

Puteți să mutați meciul și la Satu Mare sau Sighetu Marmației. VOM FI ACOLO!

Tot 10.000. PREGĂTIȚI ȘAMPANIA!

PS: Ce n-am fi dat noi să înceapă demolarea stadionului Dinamo, imediat după retrogradarea de anul trecut!”, se arată în comunicatul liderilor din Peluza Cătălin Hîldan.

Dinamo și FC Argeș s-au duelat luni, 29 mai, pe Arena Națională. ”Câinii roșii” au retrogradat la finele sezonului trecut și au luptat din răsputeri pentru a reveni în primul eșalon al României.

În urma victoriei cu 6-1, Dinamo este ca și promovată în SuperLigă, fiind greu de crezut că piteștenii ar putea întoarce rezultatul în returul programat pe 3 iulie, de la ora 21:00.

În celălalt meci de la baraj, Gloria Buzău și UTA Arad au remizat, scor 0-0. Returul dintre echipele lui Mircea Rednic și Adi Mihalcea este programat pe 4 iunie, de la ora 21:00.

CITESTE SI:

Dinamo, susținută de Radu Ștefan înaintea manșei retur cu FC Argeș

Clubul din Pitești vrea să joace în Liga I, indiferent de scorul returului FC Argeș – Dinamo

Familia Dinamo se unește pentru meciul FC Argeș – Dinamo: ”Dinamo suntem toți!”

Un gând despre &8222;Peluza Cătălin Hîldan, îndemn la ONOARE către FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns