FC Argeș – Dinamo I Informații despre biletele de acces. Vezi programul caselor de bilete

Pentru ”câinii”, urmează meciul retur din barajul de promovare/menținere în Liga 1, cu FC Argeș, sâmbătă, 3 iunie, pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni, cu începere de la ora 21:00. În primul meci de baraj, Dinamo a câștigat cu scorul de 6-1, luni seară.

Gazdele au început să vândă bilete pentru meciul FC Argeș – Dinamo, din returul barajului de promovare / menținere în Superliga. Gruparea piteșteană a făcut anunțul aproape la miezul nopții dintre miercuri și joi.

După 6-1 în tur, pe Arena Națională, fanii lui Dinamo vor să fie în număr cât mai mare la retur, pentru a se bucura de promovare și au protestat după ce FC Argeș a anunțat că meciul se va juca la Mioveni, o arenă cu o capacitate mai mică decât cea din Trivale.

Dinamo a postat pe pagina de Facebook că va avea parte de 2.000 de bilete, ca urmare a unui protocol încheiat între cele două echipe.

Suporterii își pot procura tichetele de la casele de bilete de la stadionul „Nicolae Dobrin” pe 1 și 2 iunie, în intervalul 14:00-17:00 și sâmbătă, 3 iunie, de la casele de bilete de la stadionul ”Orășenesc” (Mioveni), de la ora 17:00.

”Clubul nostru a făcut toate demersurile necesare astfel încât suporterii dinamoviști să poată fi prezenți în număr cât mai mare pe durata ultimelor 90 de minute disputate înaintea revenirii în Liga I.

Pentru returul disputat împotriva celor de la FC Argeș, din data de 3 iunie 2023, de la ora 21:00, avem alocat un număr de 2000 de bilete, iar acestea pot fi achiziționate astfel:

• Joi și vineri: în intervalul 14:00-17:00, de la Stadionul Municipal ”Nicolae Dobrin” (casele de bilete dinspre Sala Sporturilor) din Pitești.

• În ziua meciului, sâmbătă, 3 iunie 2023, începând cu ora 17:00, de la Stadionul ”Orășenesc” din Mioveni.

Totodată, apreciem suportul clubului FC Argeș pentru acceptarea programării meciului tur la șapte zile distanță față de partida noastră de la Iași, asigurând astfel un timp echitabil pentru refacerea jucătorilor noștri și, totodată, le mulțumim pentru alocarea celor 2000 de bilete – mult peste capacitatea minimă de 5%, dispusă prin Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice.

De-a lungul întregului sezon am fost susținuți, în toată țara, de un număr impresionant de suporteri. Fiecare om contează și fără voi nu am fi ajuns până aici!”, se arată în comunicatul emis de Dinamo București.

Dinamo și FC Argeș s-au duelat luni, 29 mai, pe Arena Națională. ”Câinii roșii” au retrogradat la finele sezonului trecut și au luptat din răsputeri pentru a reveni în primul eșalon al României.

În urma victoriei cu 6-1, Dinamo este ca și promovată în SuperLigă, fiind greu de crezut că piteștenii ar putea întoarce rezultatul în returul programat pe 3 iulie, de la ora 21:00.

În celălalt meci de la baraj, Gloria Buzău și UTA Arad au remizat, scor 0-0. Returul dintre echipele lui Mircea Rednic și Adi Mihalcea este programat pe 4 iunie, de la ora 21:00.

CITESTE SI:

Oficial I Dinamo a obținut dreptul de a juca în prima ligă! Vezi lista cluburilor care au primit licență pentru Liga 1

Peluza Cătălin Hîldan, îndemn la ONOARE către FC Argeș

Dinamo, susținută de Radu Ștefan înaintea manșei retur cu FC Argeș

2 gânduri despre &8222;FC Argeș – Dinamo I Informații despre biletele de acces. Vezi programul caselor de bilete&8221;

Lasă un răspuns