Handbal I Două noi transferuri pentru Dinamo. Un handbalist lasă Barcelona pentru ”haită”

Echipa de handbal continuă campania de transferuri din această vară.

Echipa este încă în vacanță, dar se pregătesc următoarele mutări pentru stagiunea 2023/2024, în care Dinamo țintește cel puțin calificarea din faza grupelor din Champions League, la fel ca in sezonul trecut.

Dinamo l-a transferat pe sârbul Aleksandar Cenic, 20 de ani, de la Barcelona și pe portarul naționalei României, Ionuț Iancu, 29 de ani.

Sârbul în vârstă de 20 de ani are o înălțime de 2,04 metri și s-a pregătit la Barcelona în ultimele două sezoane, dar fiind pe post cu Dika Mem și Melvin Richardson, a acceptat oferta clubului bucureștean.

Cenic a semnat pe un an cu Dinamo, cu drept de prelungire încă un sezon. Interul dreapta sârb s-a format la Partizan Belgrad și în ultimii 2 ani a jucat pentru Barcelona B. Conform gsp.ro, in așteptarea rezolvării transferului portarului Vladimir Ciupara de la Veszprem, Dinamo și-a asigurat serviciile internaționalului român Ionuț Iancu, de la Steaua.

Acesta va juca la Dinamo din 2024, cu care a semnat un contract pe 2 ani. Dinamo a dorit să-l transfere pe Iancu încă din această vară, dar steliștii s-au opus, deoarece portarul mai are contract cu roș-albaștrii încă un sezon.

Ionuț Iancu este din Ploiești, are 29 de ani, 1,92 metri, este portarul titular al României și a jucat la CSM București, Tatabanya, CSM Constanța și Steaua.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu, surpriză pentru fanii dinamoviști la meciul cu FC Argeș

Noapte alb – roșie! Petrecerea continuă și duminică

Emoții pentru Andrei Nicolescu în returul cu FC Argeș

2 gânduri despre &8222;Handbal I Două noi transferuri pentru Dinamo. Un handbalist lasă Barcelona pentru ”haită”&8221;

Lasă un răspuns