Video I CS Dinamo, primul cadou după revenirea ”câinilor” în Liga 1

Dinamo a continuat sărbătoarea promovării. ”Câinii” au fost așteptați astăzi, în Ștefan cel Mare, pe stadionul Dinamo, de președintele Clubului Sportiv Dinamo, Ionuț Popa.

Acesta înainte să fie aplaudat la scenă deschisă, a transmis că promovarea lui Dinamo în prima ligă nu este singura veste bună primită de suporterii din Ștefan cel Mare.

Oficialul CS-ului, a anunțat că luni va avea o întâlnire decisivă cu Andrei Nicolescu, referitoare la asocierea academiei CS Dinamo și FC Dinamo. Moment în care suporterii dinamoviști aflați în tribune, au dat startul unei noi fieste și anunțurile oferite de Ionuț Popa, au fost primite cu urale și aplauze.

“Felicitări pentru promovare. Eram întrebat zilele trecute de ce suntem atât de apropiați în ultimul timp. Vă mărturisesc că simt că acești oameni știu ce vor, știu să conducă un club. Simt zi de zi cum reușim să ne unim ideile.

Mâine (n.r. luni) o să avem o întâlnire pentru a uni academiile celor două cluburi pentru că juniorii trebuie să se antreneze în Ștefan cel Mare. Sper să ne revedem în Septembrie, atunci când începe demolarea arenei”, a spus Ionuț Popa.

Video I Anunțul lui Ionuț Popa, președintele clubului Sportiv Dinamo

Jucătorii și conducerea tehnică și administrativă a ținut să petreacă din nou alături de fani, duminică, tot pe arena din centrul Bucureștiului.

Sute de suporteri au venit din nou alături de favoriți pentru a se bucura împreună de ieșirea din purgatoriul ligii secunde.

CITESTE SI:

Handbal I Două noi transferuri pentru Dinamo. Un handbalist lasă Barcelona pentru ”haită”

Răzvan Zăvăleanu, surpriză pentru fanii dinamoviști la meciul cu FC Argeș

Noapte alb – roșie! Petrecerea continuă și duminică

Un gând despre &8222;Video I CS Dinamo, primul cadou după revenirea ”câinilor” în Liga 1&8221;

Lasă un răspuns