Video I Eugen Voicu, promisiune făcută suporterilor dinamoviști: ”Vom crește caractere”

Dinamo trăiește momente de satisfacție uriașă după ce a reușit promovarea în SuperLiga, iar pe stadionul din Ștefan cel Mare a avut loc o nouă petrecere.

Dinamo a câștigat cu 8-5 la general contra celor de la FC Argeș în barajul de menținere/promovare în SuperLigă. După un an petrecut în eșalonul secund, Dinamo a revenit în SuperLigă.

”Câinii” au declanșat fiesta imediat după fluierul final al lui Sebastian Colțescu și au prelungit petrecerea și pe drumul de întoarcere în capitală, și la stadionul din Ștefan cel Mare, noaptea trecută.

Asta nu este tot, petrecerea a continuat și în cursul zilei de astăzi pe stadion din Ștefan cel Mare, care urmează să fie demolat în luna septembrie.

În fața celor peste 2.500 de fani prezenți (Gazeta Sporturilor, vreți o numărătoare?), Eugen Voicu, unul dintre acționari, le-a făcut o promisiune suporterilor: vrea ca Dinamo să fie campioană sub comanda lui Ovidiu Burcă.

”Vom crește caractere, la clubul Dinamo știu că sunt oameni puternici, noi vom dovedi cât de puternic va deveni acest club de fotbal. Cel mai puternic club de fotbal din țară în câțiva ani. Știu că se poate, am intrat în acest proiect pentru Andrei (n.r. – Nicolescu) și am avut o surpriză extraordinar de plăcută, Ovidiu (n.r. – Burcă).

Împreună, cu toți ceilalți, vrem să ducem clubul foarte sus. Acordați-ne încredere pentru că nu va fi ușor, vor fi și evenimente mai puțin fericite, poate, echipa va mai pierde meciuri, însă construcția și țelul final ca fi acela de a deveni cât mai repede campioană, și vom face acest lucru sub comanda lui Ovidiu!”, a spus Eugen Voicu.

Video I Promisiunea lui Eugen Voicu

CITESTE SI:

Video I CS Dinamo, primul cadou după revenirea ”câinilor” în Liga 1

Handbal I Două noi transferuri pentru Dinamo. Un handbalist lasă Barcelona pentru ”haită”

Răzvan Zăvăleanu, surpriză pentru fanii dinamoviști la meciul cu FC Argeș

Un gând despre &8222;Video I Eugen Voicu, promisiune făcută suporterilor dinamoviști: ”Vom crește caractere”&8221;

Lasă un răspuns