Ovidiu Burcă: ”Trecem la fapte”. Câte transferuri cere tehnicianul lui Dinamo

Dinamo a promovat în Superliga după un singur sezon petrecut în eșalonul secund, astfel că echipa noastră se pregătește pentru duelurile cu formațiile de pe prima scenă fotbalistică a României.

După un campionat în care s-au depășit pe ei, ”câinii” se află în paza bine meritată. Ovidiu Burcă va pleca și el în Spania pentru a avea câteva zile de repaus, reunirea fiind prevăzută pentru 15 iunie. Doar conducerea lucrează. Pregătește mercato, sperându-se într-o veste pozitivă și din partea judecătorului sindic pe 19 iunie, privind planul de reorganizare modificat.

Președintele Andrei Nicolescu, a anunțat că Dinamo are nevoie de întăriri serioase la revenirea în primul eșalon și a spus că echipa noastră se va întări și va porni în mercato de la 1 iulie. Clubul are transferurile blocate, după reclamațiile foștilor jucători pe plan internațional, din nou este nevoie de o sumă impresionantă pentru a acoperi ”nota de plată” neachitată la timpul potrivit.

Înaintea plecării în concediu, tehnicianul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a dezvăluit care este situația la zi a echipei.

”Nu vor fi multe transferuri. Dar avem nevoie de 6-7 mutări, pentru a se întări, în condițiile în care se trece la un nivel superior. Din câte știu eu, este nevoie de vreo 400.000 de euro, poate ceva mai mult, de plată. Avem promisiunea că va fi bine, e important ca interdicția să fie ridicată.

Avem jucători la care ne uităm. În zilele viitoare, vom trece la fapte. Încă nu m-am dezmeticit prea bine, am nevoie de câteva zile libere săptămâna asta, să fac o analiză, apoi să conturez lotul”, a spus Burcă.

CITESTE SI:

Lamine Ghezali la mare căutare! Prețul stabilit de Dinamo pentru un eventual transfer

Ricardo Grigore, vrea în Ștefan cel Mare: ”Vreau să-mi şterg imaginea asta”

Conducerea lui Dinamo, pusă în gardă de unul dintre jucătorii de bază: ”Îmi expiră contractul”

Un gând despre &8222;Ovidiu Burcă: ”Trecem la fapte”. Câte transferuri cere tehnicianul lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns