Lamine Ghezali la mare căutare! Prețul stabilit de Dinamo pentru un eventual transfer

Lamine Ghezali (23 de ani) a impresionat la Dinamo în finalul acestui sezon!

După doar un sezon petrecut în divizia secundă, Dinamo a reuşit să revină în SuperLiga României, după ce a învins-o pe FC Argeş la baraj, scor 8-5 la general.

Ghezali a fost jucător importante pentru echipa lui Ovidiu Burcă. În dubla contra piteştenilor a reuşit să marcheze de trei ori şi să ofere două pase decisive.

În total, Lamine Ghezali a reușit în acest sezon 12 goluri și cinci pase decisive în 31 de partide pentru Dinamo, fiind și golgheterul echipei.

Datorită evoluțiilor sale foarte apreciate, francezul a devenit unul dintre cei mai căutați fotbaliști ai ”câinilor”, iar una dintre formațiile care l-ar dori ar fi chiar campioana Farul.

Totuși, potrivit celor de la GSP, Dinamo ”ține cu dinții” de vedeta echipei. Conform sursei citate, conducerea lui Dinamo este gata să se despartă de Lamine Ghezali doar în schimbul a un milion de euro.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a dezvăluit care este povestea tânărului fotbalist francez, dar și care e cel mai mare defect al acestuia.

“Lui Ghezali i s-a prelungit contractul cu doi ani. Dacă vânzarea lui îi poate aduce o liniște financiară clubului, nu o să mă opun eu. Până la urmă, așa trebuie construit. Nu cred că e la potențialul lui maxim, mai are marjă de creștere, dar putem să mai așteptăm. Cred că mai are doi ani de contract.

Este încăpățânat, n-a fost ușor. Așa sunt jucătorii speciali. Am avut în iarnă un moment în care aveam alte planuri și am jucat cu el într-o poziție pe care a dat un randament și mai bun.

El a fost într-un lot din care a făcut parte și Mbappe, la Clairefontaine (n.r. celebra școală de fotbal din Franța). S-a antrenat acolo, are ABC-ul fotbalului, a stat doi ani”, a spus Burcă.

12 goluri și 5 assist-uri a strâns Ghezali în 31 de meciuri

200.000 de euro este cota de piață a lui Lamine Ghezali, potrivit transfermarkt.com.

CITESTE SI:

Ricardo Grigore, vrea în Ștefan cel Mare: ”Vreau să-mi şterg imaginea asta”

Conducerea lui Dinamo, pusă în gardă de unul dintre jucătorii de bază: ”Îmi expiră contractul”

La un pas de retragere, Dinamo le-a readus dragostea pentru fotbal: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu și celor din echipă că m-au ajutat să mă integrez”

2 gânduri despre &8222;Lamine Ghezali la mare căutare! Prețul stabilit de Dinamo pentru un eventual transfer&8221;

Lasă un răspuns