Ricardo Grigore, vrea în Ștefan cel Mare: ”Vreau să-mi şterg imaginea asta”

După doar un an petrecut în Liga a 2-a, Dinamo a reușit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, ca urmare a unui baraj câștigat în fața celor de la FC Argeș, scor 8-5 la general.

Ricardo Grigore, este unul dintre jucătorii care au făcut parte din lotul ”retrogradațiilor”, care au scris ce-a mai neagră filă din istoria clubului Dinamo, în sezonul anterior în care pentru prima dată, clubul nostru a retrogradat.

Fundașul lui Dinamo, ca majoritate jucătorilor din acel sezon, au dat bir cu fugiții. Așadar, ”Rici” a fost trimis sub formă de împrumut la U Craiova 1948, iar oltenii pentru suma de 25.000 de euro, îl puteau păstra definitiv.

Chiar dacă el se crede fotbalist, Grigore nu i-a impresionat pe olteni și automat el va reveni la Dinamo.

Revenită în prima ligă, Dinamo pare o nouă șansă acestui ”fotbalist”, care este nerăbdător să revină la ”câini” şi să pună osul la treabă după revenirea în Liga I.

”Vreau să-mi şterg imaginea asta care mi s-a creat de doi ani de zile, după ce am avut acel incident de ziua mea, imaginea aia urâtă, aşa, în viziunea unor suporteri. Nu pot să-i pun pe toţi.

Şi când eram la Craiova mă întâlneam cu fani în benzinării şi făceau poze cu mine şi spuneau ”Forza Dinamo”. Eram în inima Olteniei, ştim ce fanatici sunt cu Craiova. Vreau să-mi schimb imaginea asta urâtă, multă lume mă critică pe nişte argumente care sunt foarte, foarte ciudate”, a spus Ricardo Grigore, pentru PRO TV.

Dinamo revine pe prima scenă fotbalistică!

La finalul stagiunii precedente, Dinamo retrograda pentru prima dată în istorie, în urma barajului cu U Cluj. Se anunţa dezastrul în Ştefan cel Mare, cu probleme financiare imense, lot extrem de subţire şi un antrenor în care puţini suporteri dinamovişti credeau.

Lucrurile, însă au luat o întorsătură neaşteptată şi Ovidiu Burcă a reuşit minunea!

Burcă a fost antrenorul cel mai lăudat în ultima perioadă după promovarea ”câinilor”.

13 meciuri a prins Ricardo Grigore la FCU Craiova

250 de mii de euro este cota de piaţă a lui Ricardo Grigore, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

CITESTE SI:

Conducerea lui Dinamo, pusă în gardă de unul dintre jucătorii de bază: ”Îmi expiră contractul”

La un pas de retragere, Dinamo le-a readus dragostea pentru fotbal: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu și celor din echipă că m-au ajutat să mă integrez”

Mircea Rednic și-a decis viitorul: ”Astăzi am semnat”

2 gânduri despre &8222;Ricardo Grigore, vrea în Ștefan cel Mare: ”Vreau să-mi şterg imaginea asta”&8221;

Lasă un răspuns