Oficial I Dinamo și-a anunțat OBIECTIVUL pentru sezonul viitor

Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş de menţinere/promovare în Liga 1, astfel că a revenit în primul eşalon, după un sezon petrecut în liga secundă.

Promovarea ”câinilor” vine la doar aproximativ trei luni după ce pachetul majoritar de acțiuni a fost cumpărat de compania Red&White.

La începutul sezonului, foarte puțini credeau în posibilitatea “câinilor” de a promova după doar un singur sezon petrecut în al doilea eșalon. Însă, acum, Dinamo a revenit unde îi este locul, iar conducerea clubului are ambiții serioase.

Întrebat ce obiectiv își propune clubul în sezonul 2023/2024, Eugen Voicu, unul dintre acționarii lui Dinamo, a anunțat că echipa își propune să încheie sezonul următor de SuperLiga în primele șase clasate.

“O clasare cât mai bună, dar nu putem să ne gândim la campionat. Probabil, dacă intrăm în play-off, trebuie să fim extrem de mulțumiți. Cu puțin noroc, e posibil”, a spus Voicu, la Digi Sport Special.

Ovidiu Burcă cere transferuri: ”Important ca interdicția să fie ridicată”

După un campionat în care s-au depășit pe ei, ”câinii” se află în paza bine meritată. Ovidiu Burcă va pleca și el în Spania pentru a avea câteva zile de repaus, reunirea fiind prevăzută pentru 15 iunie. Doar conducerea lucrează. Pregătește mercato, sperându-se într-o veste pozitivă și din partea judecătorului sindic pe 19 iunie, privind planul de reorganizare modificat.

Președintele Andrei Nicolescu, a anunțat că Dinamo are nevoie de întăriri serioase la revenirea în primul eșalon și a spus că echipa noastră se va întări și va porni în mercato de la 1 iulie. Clubul are transferurile blocate, după reclamațiile foștilor jucători pe plan internațional, din nou este nevoie de o sumă impresionantă pentru a acoperi ”nota de plată” neachitată la timpul potrivit.

Înaintea plecării în concediu, tehnicianul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a dezvăluit care este situația la zi a echipei.

”Nu vor fi multe transferuri. Dar avem nevoie de 6-7 mutări, pentru a se întări, în condițiile în care se trece la un nivel superior. Din câte știu eu, este nevoie de vreo 400.000 de euro, poate ceva mai mult, de plată. Avem promisiunea că va fi bine, e important ca interdicția să fie ridicată.

Avem jucători la care ne uităm. În zilele viitoare, vom trece la fapte. Încă nu m-am dezmeticit prea bine, am nevoie de câteva zile libere săptămâna asta, să fac o analiză, apoi să conturez lotul”, a spus Burcă.

CITESTE SI:

Dinamo se mută pe Arena Națională. Care sunt costurile pentru cea mai mare arenă din România

Ovidiu Burcă: ”Trecem la fapte”. Câte transferuri cere tehnicianul lui Dinamo

Lamine Ghezali la mare căutare! Prețul stabilit de Dinamo pentru un eventual transfer

Un gând despre &8222;Oficial I Dinamo și-a anunțat OBIECTIVUL pentru sezonul viitor&8221;

Lasă un răspuns