Prima plecare de la Dinamo: ”Le mulțumesc tuturor!”

Dinamo a reușit să promoveze în prima ligă, după doar un an petrecut în eșalonul secund, cu Ovidiu Burcă pe banca tehnică.

După un singur sezon petrecut în Liga 2, Dinamo a reușit promovarea în prima divizie în urma barajului cu FC Argeș, 6-1 și 2-4 în dublă manșă, și acum se pregătește pentru noul campionat.

În noul sezon, echipa ”câinilor” va fi lipsită însă de aportul directorului de marketing Dan Giuraniuc. Acesta a plecat de la Dinamo imediat după promovare.

Giuraniuc ocupa poziția încă din aprilie 2022 și a rămas ”pe baricade” și după retrogradarea lui Dinamo în Liga 2.

”Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de Dinamo în cel mai greu an din istorie și îmi doresc ca tot ce am construit împreună cu o mână de oameni și alături de suporteri să ducă acest club în lupta pentru titlu”, a confirmat Dan Giuraniuc pentru PRO TV.

Ce spunea acționarul Eugen Voicu despre marketingul de la Dinamo

”Noi vrem să dezvoltăm partea aceasta de marketing și să avem venituri foarte consistente și pe partea aceasta de merchandising.

Dacă reușim lucrul acesta, va fi tot în beneficiul clubului la final”, explica recent la Radio Dinamo 1948 Eugen Voicu, acționarul Red & White, care deține pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo.

CITESTE SI:

Dinamo are transferurile blocate și a activat planul B: ”Avem o listă!”

Video I Dinamo de neoprit pe piața transferurilor

Eugen Voicu a anunțat cu va scăpa Dinamo de interdicția la transferuri

Un gând despre &8222;Prima plecare de la Dinamo: ”Le mulțumesc tuturor!”&8221;

Lasă un răspuns