Gheorghe Mulţescu, noi probleme de sănatate. Boala cruntă de care suferă fostului antrenor a lui Dinamo

Gigi Mulțescu, fost jucător și antrenor al lui Dinamo, s-a retras discret din lumea fotbalului.

Legendarul jucător din Ștefan cel Mare, este liber de contract de mai bine de un an, însă în spatele absenţei sale din circuit stă un diagnostic crunt. Ei bine, potrivit orangesport.ro, antrenorul în vârstă de 71 de ani suferă de boala Alzheimer. Cu toate acestea, mai mulţi cunoscuţi vor să-l ajute cu tratamentul în străinătate.

Gigi Mulţescu este unul dintre foștii antrenori ai lui Dinamo. Ei bine, acesta a fost, recent, diagnosticat cu o boală extrem de complicată, numită Alzheimer.

Gheorghe Mulţescu, cunoscut drept Gigi Mulţescu, a cărui nume se leagă de multe performanțe din fotbalul românesc. Cu el ca jucător, Dinamo a cucerit nu mai puțin de trei titluri de campion, în perioada 1982-1984, continuându-și implicarea la alb-roșii inclusiv ca antrenor, în mai multe rânduri, ultimul mandat fiind până în anul 2021. Mulțescu nu a activat doar în fotbalul mioritic, având și cetățenie turcă și bifând experiențe de antrenorat inclusiv în ”Țara Semilunei”.

Publicația citată consemnează că starea sa de sănătate a lui Mulțescu ar fi avut de suferit și pe fondul unui sentiment de abandon, pe care l-ar fi resimțit din partea cunoştinţelor vechi din fotbal, inclusiv de la Dinamo.

”Nu am nicio vină, tot ceea ce mi se întâmplă cu sănătatea este independent de voința mea”, declara românul, la începutul acestui an, publicației ”Fanatik”.

Sursa citată consemna că ”trebuie să se salveze pe el însuși. dintr-o depresie adâncă și probleme de sănătate, care vin la majoritatea dintre noi, odată cu vârsta. Cel mai tare îl doare, însă, faptul că l-au uitat majoritatea foștilor prieteni. Mai ales cei de la Dinamo”.

De-a lungul carierei sale, românul și-a adunat în CV numeroase echipe, precum Dinamo Bucureşti, Dacia-Unirea, Astra, Poli AEK, Petrolul Ploieşti, Sportul Studenţesc, FC. Vaslui, Universitatea Cluj, Ceahlăul Piatra Neamţ, Astra, Gaz Metan Mediaş sau CSU Craiova.

Totodată, în fotbalul turc a activat la Samsunspor (1993-1997 şi 2003), Kayseri (1997-1998), Adanaspor (1998-1999), Ankaragücü (1999-2000), Gaziantepspor (2002-2003) sau Kahraman (2007).

CITESTE SI:

Borja Valle se întoarce în România

Ovidiu Burcă, detalii neștiute despre Bordușanu și Neluț Roșu

Trimis în B, fostul atacant a lui FC Argeș amenință haita: ”Vreau să o distrug pe Dinamo!”

Un gând despre &8222;Gheorghe Mulţescu, noi probleme de sănatate. Boala cruntă de care suferă fostului antrenor a lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns