La Dinamo se dorește o schimbare totală: ”Vreau să manageriez mai multe departamente”

Dinamo a promovat în Superliga României, în urma barajului de promovare/menținere cu FC Argeș. După victoria spectaculoasă din tur, scor 6-1, Dinamo a pierdut manșa retur, scor 4-2, însă în urma celor două partide, echipa noastră a obținut promovarea în Superliga României.

În urma revenirii în prima ligă, în Ștefan cel Mare a revenit speranța, iar fanii dinamoviști vor ca echipa de suflet să redevină o forță în prima divizie.

Ovidiu Burcă este în asentimentul fanilor și anunță că are un plan pentru a reorganiza clubul bucureștean. El spune că are nevoie de încă doi oameni în staff.

Tehnicianul vrea ca Dinamo să fie un club organizat, astfel că vrea ca el să devină un manager care să coordoneze mai multe departamente ale clubului.

”Am un staff extraordinar de bun, au idei foarte multe şi m-au ajutat. Pentru că trecem la un nivel superior este nevoie să ne întărim şi la acest nivel, căutăm încă un preparator fizic, poate şi un kinetoterapeut.

Încercăm să ne consolidăm în toate departamentele, o echipă poate funcţiona foarte bine doar cu o echipă de profesionişti în spate. Îmi doresc să fiu un om care manageriază mai multe departamente.

În ceea ce priveşte abordarea de pregătire fizică nu se va schimba nimic. Vom merge pe acelaşi mod de lucru, totul integrat. Trebuie şi în partea de sală şi de forţă.

Intensitatea jocului este mai mare la Liga 1, chiar dacă se aleargă mai mult la Liga 2, sunt mai multe contacte fizice, dar odată cu aducerea unor jucători de calitate se schimbă dinamica din interiorul echipei”, a spus Burcă în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la Playsport, ”Dinamo 7/9”.

CITESTE SI:

Gheorghe Mulţescu, noi probleme de sănatate. Boala cruntă de care suferă fostului antrenor a lui Dinamo

Borja Valle se întoarce în România

Ovidiu Burcă, detalii neștiute despre Bordușanu și Neluț Roșu

Un gând despre &8222;La Dinamo se dorește o schimbare totală: ”Vreau să manageriez mai multe departamente”&8221;

Lasă un răspuns