Video I Ovidiu Burcă, mândru de jucătorii săi: ”Este curajos şi dezinvolt”

Dinamo a reușit să promoveze în prima ligă, după doar un an petrecut în eșalonul secund, cu Ovidiu Burcă (43 de ani), pe banca tehnică.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit despre planurile pe care le are pentru sezonul viitor, dar și despre jucătorii care l-au impresionat până acum din lotul ”câinilor”.

Dinamo nu are parte de o vacanță lungă în această vară din cauza faptului că alb-roșii au disputat ”barajul” pentru promovare, care a mai ”întârziat” finalul sezonului trecut, plus că Superliga va începe la data de 14 iulie.

Astfel, Burcă a sunat adunarea pentru săptămâna viitoare, motiv pentru care nu-și face prea multe griji legate de forma fizică a jucătorilor.

”Nu vor pierde la acumulări fizice, acum e momentul să îi regenerăm din toate punctele de vedere.

Sunt ferm convins că mulți dintre ei vor face singuri pregătiri, vor merge la sală la jogging, le-au asimilat deja ca fiind un mod de viaţă şi nu ca un antrenament pe care eşti forţat să îl faci.

Sunt extrem de mândru de ceea ce au reușit aceşti băieţi, Nu aş vrea să trec cu vederea faptul că jucătorii au înțeles să facă sacrifcii în timpul meciurilor, sunt mândru de cum au evoluat toţi jucătorii pe care i-am avut”, a spus Burcă în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la Playsport, ”Dinamo 7/9”.

Ovidiu Burcă a mai spus și cine este fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult. Este vorba despre Deniz Giafer (22 de ani), cel care a și primit banderola de căpitan al echipei.

”La Deniz Giafer nu mai putem vorbi despre tinereţe. El este un tip matur, chiar dacă are 22 de ani. Faptul că l-am numit căpitan nu a fost întâmplător, Are o atitudine profesionistă, e foarte modest, implicat în ceea ce îneamnă pregătire.

Nu pare român, m-a frapat la el că se pregăteşte în plus, dornic să înveţe. Am avut foarte puţine discuţii individuale cu el, dar am descoperit un tip extrem de inteligent, de doritor să reuşească. Odată ce a început să joace, a fost curajos şi dezinvolt”, a mai spus Burcă.

Deși a evitat să laude un jucător anume, Burcă l-a scos totuși în evidență și pe Răzvan Patriche (37 de ani), căpitanul lui Dinamo. Veteranul lui Dinamo nu a evoluat însă în dubla cu FC Argeș din cauza unei accidentări.

”În dubla manşă de baraj, Deniz a făcut două meciuri solide, a dus la îndeplinire rolul pe care i l-am dat. Vreau să îi mulţumesc lui, dar și lui Răzvan (n.r. – Răzvan Patriche), care au fost lideri, prin exemplul lor”, a încheiat Ovidiu Burcă.

Video I Confesiunile lui Ovidiu Burcă după promovarea lui Dinamo în Liga 1

CITESTE SI:

La Dinamo se dorește o schimbare totală: ”Vreau să manageriez mai multe departamente”

Gheorghe Mulţescu, noi probleme de sănatate. Boala cruntă de care suferă fostului antrenor a lui Dinamo

Borja Valle se întoarce în România

Un gând despre &8222;Video I Ovidiu Burcă, mândru de jucătorii săi: ”Este curajos şi dezinvolt”&8221;

Lasă un răspuns