Răzvan Zăvăleanu, detalii despre procesul de ridicare a interdicției la transferuri

Dinamo a revenit în Superligă după doar un sezon petrecut în ”B”. Elevii lui Ovidiu Burcă au ca principal obiectiv în viitorul sezon clasarea pe locurile 8-10, adică să elimine orice emoție cu privire la retrogradare.

Pentru a reuși asta, ”câinii” un buget lunar de aproximativ 200.000 de euro, adică un total de 2.4 milioane de euro pe sezon. Eugen Voicu, omul de afaceri din spatele lui Dinamo, a vorbit de buget, spunând că fondul de salarii va fi dublu.

Da, vor fi mai mari, sunt salarii de Liga 1. Având în vedere că trebuie să facem și transferuri, fondul de salarii va fi mai mult decât dublu în sezonul viitor. Sper să nu greșesc, bugetul lunar va fi între 180 și 200.000 de euro, plus minus, cu tot cu staff”a spus Eugen Voicu.

În plus, conducerea clubului trebuie să achite suma de aproximativ 200.000 de euro pentru ridicarea interdicției la transferuri, după care Ovidiu Burcă să-și poată aduce jucătorii pe care a ”pus ochii” pentru acest sezon.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a dat detalii despre procesul de ridicare a interdicției la transferuri și anunță că șefii clubului au la dispoziție două variante.

Oficialul pune presiune pe acționari, având în vedere că perioada de transferuri a început deja, iar Dinamo are nevoie de întăriri pentru a face față în noul sezon.

”Pot vorbi din postura unui observator, pentru că, având în vedere că avem acționari activi, de acționari ține rezolvarea acestei probleme. Nu am mult prea multe informații, știu și eu că există două variante, o variantă, se lucrează împreună cu un avocat, cu care Dinamo a mai lucrat inclusiv în mandatul nostru. Și cealaltă variantă, care ar fi totuși planul B, așa, în disperare de cauză, am înțeles că ar fi plata creanțelor astfel încât să se ridice suspendarea.

Din punctul meu de vedere, cred nu poți aștepta ultima săptămână a perioadei de transferuri ca să ridici interdicția, pentru că atunci mai iei ce mai rămâne din piață. Dar până la urmă este o strategie care aparține acționarilor și eu pot doar să mă uit de pe margine și să mă gândesc cum ar fi mai bine, dar fără să am posibilitatea intervenției”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la ProSport.

Dinamo a încheiat pe locul patru în play-off, unde a înregistrat 4 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri, dar a ajuns la baraj de pe locul trei, pentru că CSA Steaua nu a avut drept de promovare. În loc de UTA Arad, ”câinii” au întâlnit FC Argeș la baraj, de care au trecut cu 8-5 la general.

CITESTE SI:

Video I Ovidiu Burcă, mândru de jucătorii săi: ”Este curajos şi dezinvolt”

La Dinamo se dorește o schimbare totală: ”Vreau să manageriez mai multe departamente”

Gheorghe Mulţescu, noi probleme de sănatate. Boala cruntă de care suferă fostului antrenor a lui Dinamo

Un gând despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, detalii despre procesul de ridicare a interdicției la transferuri&8221;

Lasă un răspuns