Trimis în B, fostul atacant a lui FC Argeș amenință haita: ”Vreau să o distrug pe Dinamo!”

FC Argeș a pierdut barajul cu Dinamo și a retrogradat în divizia secundă, după ce a pierdut contra lui Dinamo, scor 5-8 la general, în barajul de menținere/promovare în SuperLiga României.

Chiar dacă ”vulturii” au fost învinși, Arnold Garita (27 de ani), vrea să iasă în evidență prin anumite declarații răzbunătoare. De parcă Dinamo ar avea o vină că fotbalistul camerunez nu știe să facă o preluare, să dea o pasă de 5 metri, nu știe să se demarce, la finalizarea fazei trimite ”rachete” și lista poate continua.

Jucătorul de CULOARE și-a reziliat contractul cu cei de la FC Argeș și le-a pus gând rău ”câinilor” după ce aceştia au obţinut promovarea în Liga 1.

Aşa cum şi-a obişnuit fanii săi, Garita le-a dezvăluit acestora pe TikTok ce are de gând să facă în sezonul viitor.

Garita a filmat un video live și mai mulți urmăritori i-au cerut să semneze cu FCSB. Fotbalistul nu a dat un răspuns negativ, iar fanii de la Rapid și CFR Cluj nu au ezitat și au comentat și ei.

Astel, camerunezul ar putea fi cât de curând jucătorul celor de la FCSB, informație confirmată de Gigi Becali.

”FCSB este o opțiune foarte bună. Poate agentul meu va discuta cu Becali. Eu nu știu nimic. Voi vorbi cu agentul meu. Voi pleca în Camerun și voi vorbi după aceea cu el. Poate FCSB i-a făcut o ofertă lui, dar nu știu nimic. Dacă mă vor, trebuie să discute cu el.

CFR e un club foarte bun. Dar a plecat Dan Petrescu. Îl iubesc pe Petrescu. FCSB, CFR Cluj și Rapid sunt opțiuni pentru mine. În plus, am discutat și cu un club din Franța”, a spus Arnold Garita într-un live pe TikTok.

Arnold Garita a anunțat că vrea să rămână în România pentru a ”o distruge” pe Dinamo, echipa care a retrogradat-o pe FC Argeș în Liga 2.

”Nu știu unde voi juca (n.r.- la ce echipă) în sezonul viitor, dar voi juca în România. Voi juca împotriva lui Dinamo și mă voi răzbuna. Victoria lor cu 6-1 a fost prea dură, prea drastică. Vreau să o distrug pe Dinamo! Vreau să dau totul pentru a câștiga acel meci.

Victoria lor cu 6-1 e prea mult! Dar Dinamo a jucat foarte bine atunci, uimitor. Ghezali, pffffa….”, a continuat Garita.

Extracomunitarul îi acuză pe fanii lui Dinamo de rasism

Printr-un mesaj postat pe rețelele sociale în urmă cu câteva zile, Arnold Garita a susținut că a fost numit ”gorilă” de mai multe persoane din tribuna celor de la Dinamo, însă arbitrul Sebastian Colțescu nu a vrut să intervină.

La finalul partidei, între fotbalist și fanii echipei din Ștefan cel Mare a izbucnit un conflict, iar atacantul a fost stăpânit de către coechipieri și de către forțele de ordine pentru a nu degenera conflictul.

Totuși, fotbalistul francez a avut puterea să felicite echipa lui Ovidiu Burcă pentru promovarea în SuperLiga României.

“Dinamo merita să promoveze în Liga 1. Evident, sunt dezamăgit că echipa mea, FC Argeș, a retrogradat, însă altercația mea cu fanii lui Dinamo nu are nimic de-a face cu fotbalul. Pe tot parcursul meciului, mulți suporteri au imitat sunetele unor gorile de fiecare dată când atingeam mingea și mă numeau gorilă.

L-am avertizat pe arbitru de câteva ori, însă nu a făcut nimic, așa că vreau să contrazic varianta apărute în unele publicații din România, conform căreia aș fi vrut să mă bat cu fanii lui Dinamo fără motiv.

Am reacționat așa din cauza gesturilor rasiste făcute la adresa mea când mă duceam spre vestiar. Dinamo are suporteri adevărați, dar există și suporteri rasiști care nu cred că reprezintă imaginea clubului”, a scris Arnold Garita, pe Instagram.

Atacantul camerunez a marcat 14 goluri și a oferit două pase decisive în sezonul trecut

CITESTE SI:

Dinamo și-a stabilit perioada cantonamentului de vară. Surpriză la reunirea lotului

FC Argeș continuă să conteste promovare lui Dinamo: ”Am cerut oficial retragerea licenței”

Ovidiu Burcă a explicat care este filosofia sa

Un gând despre &8222;Trimis în B, fostul atacant a lui FC Argeș amenință haita: ”Vreau să o distrug pe Dinamo!”&8221;

Lasă un răspuns