Viorel Tudose, o nouă teorie penibilă după ce Dinamo a promovat în SuperLigă

Dinamo a promovat în Superliga României, în urma barajului de promovare/menținere cu FC Argeș. După victoria spectaculoasă din tur, scor 6-1, Dinamo a pierdut manșa retur, scor 4-2, însă în urma celor două partide, echipa noastră a obținut promovarea în Superliga României.

Se pare că argeșenii nu știu să piardă și inventează tot felul de ipoteze, una mai penibilă ca cealaltă, pentru a motiva retrogradarea din sezonul abia încheiat.

Astfel, sponsorul clubului Campionii FC Argeș, Viorel Tudose a lansat o teorie șocantă după ce echipa antrenată de Bogdan Vintilă a pierdut dubla manșă a barajului pentru SuperLigă împotriva celor de la Dinamo (5-8 la general) și a retrogradat în Liga 2.

Printre alte supoziții lansate de omul care investește în cadrul clubului alb-violet se numără una la care foarte puțini s-ar fi așteptat la un asemenea nivel.

Viorel Tudose acuză faptul că, la meciul tur, pierdut cu 1-6 pe Arena Națională de Campionii FC Argeș, jucătorilor din lotul lui Bogdan Vintilă li s-ar fi ”pus ceva în mâncarea” pe care au consumat-o la hotelul la care s-au cazat, ceea ce ar putea reprezenta o explicație pentru dezastrul de pe teren.

”Stăteam şi mă întrebam: oare ce se întâmplă? Oare sunt într-un vis urât sau… Nu există explicaţie logică… Am auzit că li s-a pus ceva în mâncare la hotel… Nu mai contează, am pierdut aşa cum am pierdut. Unii jucători, după intrarea mea, probabil că au înţeles că aici nu ne mai jucăm cu a mima fotbalul. Unii au mimat fotbalul, credeţi-mă!

(n.r. – Întrebat dacă este adevărat că înainte de meciul tur jucătorii români s-au certat în vestiar cu cei străini) Astea sunt şi informaţiile mele, dar de ce au ieşit la iveală tocmai acum? L-am auzit şi pe Andreias Calcan şi pe Cătălin Straton… Asta le reproşez: de ce nu aţi venit să spuneţi? Poate mai puteam să facem ceva.

Nu a ştiut nimeni, au ascuns totul… Când am cerut demisia de onoare a tuturor celor din stafful administrativ, la asta m-am referit. Nu au informat… Măcar să spună: Fraţilor, suntem pe un butoi de pulbere!”, a declarat Viorel Tudose pentru Jurnalul de Argeș.

Răzvan Zăvăleanu, replică pentru Tudose și Argeș: ”Ar fi trebuit să accepte cu sportivitate ce s-a întâmplat pe teren”

Tot Tudose a mai spus că echipa căreia îi este unul dintre finanțatori așteaptă verdictul FRF în urma sesizării privind licența primită de Dinamo, iar dacă nu va fi unul favorabil va merge la TAS.

Reacția clubului Dinamo nu a întârziat și a venit din partea administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu.

”Mai mult decât informațiile de presă nu avem, nu a venit nimic oficial de la nicio instituție. După părerea mea, este o aberație juridică a celor de la FC Argeș și părerea mea e că nu au nicio șansă de succes. În primul rând, ei sunt un pic tardivi, dacă ar fi avut ceva de comentat ar fi trebuit să o facă în termenul de apel, care a expirat de multă vreme.

Mă rog, fiecare își duce luptele juridice așa cum crede că este potrivit. După părerea mea, nu vor avea niciun fel de șanse nici în fața Federației Române de Fotbal, nici în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Sunt niște probleme care, deocamdată, mi se pare că îi depășesc puțin, dar îi lăsăm să își vadă de treabă.

Cred că ar fi trebuit să accepte cu sportivitate ce s-a întâmplat pe teren și să rămânem așa, să tragă tare să își rezolve problemele de altă natură, nu să rezolve cu Dinamo ce nu au putut să rezolve într-un campionat întreg”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, despre revenirea lui Ricardo Grigore la Dinamo: ”Aș vrea să analizez situația”

Răzvan Zăvăleanu, detalii despre procesul de ridicare a interdicției la transferuri

Video I Ovidiu Burcă, mândru de jucătorii săi: ”Este curajos şi dezinvolt”

Un gând despre &8222;Viorel Tudose, o nouă teorie penibilă după ce Dinamo a promovat în SuperLigă&8221;

Lasă un răspuns