Care sunt obiectivele lui Iulian Roșu pentru noul sezon

Dinamo a promovat în Superliga României, în urma barajului de promovare/menținere cu FC Argeș. După victoria spectaculoasă din tur, scor 6-1, Dinamo a pierdut manșa retur, scor 4-2, însă în urma celor două partide, echipa noastră a obținut promovarea în Superliga României.

Unul dintre cei mai buni jucători ai lui Ovidiu Burcă a fost Iulian Roșu (29 ani), care a fost o ”piesă-cheie” în lupta pentru promovare.

Fiu de preot și absolvent de Teologie și Drept, Roșu s-a transferat la Dinamo într-un moment greu, când nu mulți jucători au acceptat să semneze cu echipa noastră, și a fost un punct de echilibru în primul “11” al “câiniilor”, care au reușit promovare din primul sezon.

Roșu a reușit să își facă loc în echipa ”câinilor”, iar acum are obiective mărețe și a vorbit despre cariera sa, dificultățile întâmpinate, dar și despre planurile de viitor pe care le are.

”(n. r. Primul tău sezon la Dinamo și ai reușit să contribui serios la revenirea echipei în prima ligă. Cum se simte asta?) Am mai spus-o este cea mai mare realizare a mea, ținând cont de condițiile în care s-a realizat această promovare. Sunt mai motivat pentru obiectivele viitoare și am recunoștință pentru absolut tot ce am trăit sezonul ăsta.

Ca om sunt credincios, rezilient și echilibrat. Cred că fanii au văzut inclusiv latura mea umană și apreciez că m-au acceptat și cred că împreună cu echipa le-am oferit o bucurie mare.

Îmi doresc să fiu aici la Dinamo cât mai mult timp pentru că m-am adaptat și mă simt ca acasă și formăm o familie, nu doar ca un clișeu ci în adevăratul sens”, a spus Iulian Roșu pentru www.sport.ro.

(n. r. Ajuns la Dinamo situația nu era deloc roz la începutul sezonului, salarii neplătite și multă tensiune. Cum ai rezistat?) Am spus în sensul că nimeni nu mai credea în mine, toate ușile mi se închideau și auzeam că nu mai am nicio șansă nici la Liga 2. Familia mea în nicio clipă nu m-a lasat să cad moral, iar Dumnezeu mi-a oferit oportunitatea. Dinamo, prin oameni, și le mulțumesc lui Zăvăleanu, Oneață, Nea Iulică și Ovidiu Burcă pentru că, pe etape, toți și-au dat acceptul.

Mi-a fost greu nu mint, nu jucam, simțeam că pot să ajut, chiar am vorbit cu Burcă despre asta, mi-a expus lucrurile pe care trebuie să le îmbunătățesc, am făcut din asta un scop continuu de îmbunătățire și văzând asta mi-a oferit șanse de care am profitat. Consider că reziliența mea și dorința continuă de progres sunt motto-urile mele.

A fost delicat în iarnă, s-a creat o stare de incertitudine prin toată situația clubului, plan neaprobat, întârzieri salariale, dar am trecut ca un grup peste toate și eram super uniți să prindem play-off-ul pentru că jocul ne dădea mari speranțe.

M-am concentrat pe proces și zi de zi să progresez, iar cu timpul am început cu adevărat să cred în promovare datorită jocului nostru”, a mai spus mijlocașul în vârstă de 29 de ani.

(n. r. Ce planuri ai pe viitor? Rămâi alături de Dinamo în prima ligă?) E dorința mea cea mai mare, să continui si sa am aport si la Liga1, am ambiția de a realiza și a ne bate pentru ce merită acest club și anume performanță și trofee”, a spus Iulian.

(n. r. Cum l-ai caracteriza pe Ovidiu Burcă?) Echilibrat, inteligent dar și exigent în multe și e atent să nu ne mulțumim cu puțin”, a încheiat Iulian Roșu.

Iulian Roșu, mesaj pentru fanii dinamoviști: ”Trebuie să ducem Dinamo unde merită”

”Avem treabă și lucruri mult mai mari de realizat, euforia promovări se domolește și împreună trebuie să ducem Dinamo unde merită și istoria ne împinge să o facem, fiind vegheați de Cătălin care 100% i-a insuflat Lui Dumnezeu spiritul dinamovist și ne-a ajutat când a fost mai mare nevoia”.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu, despre posibila plecare a lui Lamine Ghezali de la Dinamo

Viorel Tudose, o nouă teorie penibilă după ce Dinamo a promovat în SuperLigă

Ovidiu Burcă, despre revenirea lui Ricardo Grigore la Dinamo: ”Aș vrea să analizez situația”

2 gânduri despre &8222;Care sunt obiectivele lui Iulian Roșu pentru noul sezon&8221;

Lasă un răspuns