Geani Crețu nerăbdător să revină în ”haită”: ”Sunt foarte fericit!”

După ce a reușit promovarea la un an distanță de la retrogradarea în eșalonul secund, Dinamo se pregătește de sezonul revenirii în SuperLiga.

Din păcate, Dinamo are interdicție la transferuri, dar fanii dinamoviști sunt nerăbdători să vadă și nume noi la antrenamente. Singurele certitudini sunt revenirile lui Geani Crețu (23 de ani) și Ricardo Grigore (24 de ani).

Mâine va avea loc reunirea echipei pentru a da startul pregătirilor pentru sezonul 2023/2024.

Mijlocașul Geani Crețu a fost la Dinamo în prima parte a sezonului trecut, a evoluat însă foarte puțin sub comanda lui Ovidiu Burcă și a fost cedat în Liga I.

Geani Crețu a fost împrumutat pe durata ultimului sezon la FC Argeș, adversara de la baraj a dinamoviștilor. A adunat 21 de meciuri la Pitești, a reușit un assist și a evoluat în medie 55 de minute în ediția precedentă în partidele alb-violeților. Crețu a fost integralist în 6 partide și a strâns 12 meciuri în care a evoluat cel puțin o oră pentru piteșteni.

”Mâine o să fiu la reunire! În primul rând, sunt foarte fericit că m-am întors acasă! Vreau să mă antrenez cât de bine pot în perioada de pregătire pentru a-mi ajuta echipa să termine pe un loc cât mai bun în clasament și-mi doresc ca Dinamo să redevină o echipă de primele locuri în România”, a spus Geani Crețu înainte de reunire a lotului.

În sezonul 2022-2023, Geani Crețu a jucat în 22 de meciuri pentru FC Argeș și a reușit o pasă decisivă.

Mijlocașul Geani Crețu a retrogradat cu FC Argeș, iar piteștenii n-au activat clauza pentru un transfer definitiv.

Fundașul central Ricardo Grigore a jucat pentru U Craiova 1948 și Petrolul în sezonul recent încheiat.

Ricardo Grigore nu s-a impus la niciuna dintre echipele la care a fost împrumutat și a strâns doar 15 apariții (712 minute).

CITESTE SI:

Cum se pregătește David Popovici înaintea Campionatelor Mondiale din Japonia

Primăria Capitalei schimbă din nou gazonul de pe Arena Națională. Anunțul făcut de Nicușor Dan

Dinamo și-a stabilit perioada și locația cantonamentului de vară. Vezi programul complet

Un gând despre &8222;Geani Crețu nerăbdător să revină în ”haită”: ”Sunt foarte fericit!”&8221;

Lasă un răspuns