Primăria Capitalei schimbă din nou gazonul de pe Arena Națională. Anunțul făcut de Nicușor Dan

Cel mai mare stadion din Bucureşti va găzdui, în data de 26 iulie, un concert al cunoscutei trupe Depeche Mode.

Astfel, azonul de pe Arena Naţională urmează să fie înlocuit în această vară, deoarece, conform contractului încheiat de Primăria Municpiului Bucureşti, organizatorii evenimentului au obligaţia de a schimba 40% din suprafaţa de joc de pe fostul ”Lia Manoliu”.

Nicuşor Dan, primarul Capitalei, a dat asigurări că gazonul de pe „Arena Naţională” va rămâne în bune condiţii după concertul susţinut de cei de la Depeche Mode. Cu opt zile înainte de acest eveniment, Arena Naţională va găzdui un alt concert de marcă. Guns N’ Roses va poposi la Bucureşti pentru a da un recital.

”În administrațiile trecute, municipalitatea a încheiat contracte păguboase în urma cărora PMB a ieșit în pierdere. Am mai stabilit prin contract ca, după concert, Emagic Live să înlocuiască 40% din suprafața gazonului”, a anunţat Nicuşor Dan.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a pus deja în vânzare abonamente pentru sezonul viitor și a anunțat că jocurile vor avea loc în principiu pe stadionul Arcul de Triumf. În cazul în care toatre aceste abonamente se vor epuiza și vor mai exista cel puțin 5.000 de cereri, atunci jocurile ”câinilor” se vor muta pe Arena Națională.

Dinamo a anunţat preţul abonamentelor pentru sezonul 2023-2024, iar discountul pentru suporterii din afara ţării este o premieră. Fanii ”câinilor” din Diaspora vor avea posibilitatea să îşi achiziţioneze abonamente cu o reducere de 25 la sută faţă de preţul normal, la meciurile de pe Arena Naţională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Dinamo și-a stabilit perioada și locația cantonamentului de vară. Vezi programul complet

Eduard Novak, revoltat în mediul online după anunțul că este șomer

Răzvan Patriche, gata de noul sezon cu Dinamo: ”Ne vor lua foarte în serios”

Un gând despre &8222;Primăria Capitalei schimbă din nou gazonul de pe Arena Națională. Anunțul făcut de Nicușor Dan&8221;

Lasă un răspuns