Răzvan Patriche, gata de noul sezon cu Dinamo: ”Ne vor lua foarte în serios”

Dinamo a revenit în SuperLiga după un singur sezon petrecut în eșalonul inferior, iar dinamoviștii sunt optimiști în privința viitorului echipei lor.

Revenirea în elita fotbalului românesc aduce un plus financiar important pentru o echipă care a avut mult de suferit în ultimii ani din cauza lipsei de capital. Doar din drepturile tv, ”câinii” şi-au asigurat aproximativ un milion de euro.

Căpitanul lui Dinamo, Răzvan Patriche ( 37 de ani), este optimist că echipa va face față cerințelor și nici nu concepe ca obiectivul să fie salvarea de la retrogradare: ”La prima vedere s-ar spune, și e normal, ca o nou promovată să se salveze de la retrgradare, dar la Dinamo nu poți să vorbești de salvarea de la retrogradare.”

Cât despre cum va fi văzută Dinamo în acest sezon, Patriche afirmă:

”Nu cred că vreo echipă ne va lua de sus, ne vor lua foate în serios.

Să vedem și cu ce lot vom pleca la drum. Deocamdată nu știm nimic. Mai avem nevoie de întăriri, pentru că va fi un sezon greu. Nici în Liga 2 nu am avut un lot foarte numeros. S-a văzut în mare parte că am jucat aceiași jucători.

În SuperLiga este altă calitate. Este alt fotbal, nu este ca în Liga 2. Ar fi normal să ne întărim, mai avem nevoie de jucători pentru că avem un lot foarte tânăr”, a declarat Patriche, pentru Pro TV.

Veteranul lotului dinamovist a dezvăluit că își dorește să rămână în continuare la echipa antrenată de Ovidiu Burcă și așteaptă un semn din partea conducerii pentru prelungirea contractului care îi expiră în această vară.

”Am rămas în Liga 2, aș fi nebun să nu îmi doresc să rămân la Dinamo în SuperLiga, dar nu depinde de mine, acum vom vedea. Mă simt bine, nu mă simt bătrân. M-am gândit și la retragere, dar încă mai vreau să joc.

La cum au fost suporterii alături de noi campionatul trecut, eu cred că vor fi și anul acesta”, a mai spus Răzvan Patriche, care crede că fanii vor veni în număr și mai mare la stadion odată cu promovarea.

În acest sezon, fotbalistul care se află la a șasea promovare alături de o echipă, a bifat 15 apariții și a marcat două goluri pentru bucureșteni.

El se află la finalul contractului cu Dinamo, însă sunt șanse mari ca înțelegerea să fie prelungită. În aceeași situație contractuală se mai află și Iulian Roșu, Alexandru Pop sau Cătălin Țîră.

Dinamo a pus deja în vânzare abonamente pentru sezonul viitor și a anunțat că jocurile vor avea loc în principiu pe stadionul Arcul de Triumf. În cazul în care toatre aceste abonamente se vor epuiza și vor mai exista cel puțin 5.000 de cereri, atunci jocurile ”câinilor” se vor muta pe Arena Națională.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a anunţat preţul abonamentelor pentru sezonul 2023-2024, iar discountul pentru suporterii din afara ţării este o premieră. Fanii ”câinilor” din Diaspora vor avea posibilitatea să îşi achiziţioneze abonamente cu o reducere de 25 la sută faţă de preţul normal, la meciurile de pe Arena Naţională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Foto I Ahmed Bani, vacanță în Italia alături de un star de la PSG

Suporterii lui Dinamo, amenințați: ”Voi lua atitudine, voi opri meciul!”

Ionuț Chirilă îi avertizează pe ”câini” înainte de startul Superligii

2 gânduri despre &8222;Răzvan Patriche, gata de noul sezon cu Dinamo: ”Ne vor lua foarte în serios”&8221;

Lasă un răspuns