Bilete.ro, răspuns la situația creată de email-ul trimis de Andrei Nicolescu

Clubul Dinamo a anunţat, vineri, într-un comunicat, că a demarat o anchetă internă cu privire la o posibilă accesare nelegală a bazei de date.

Anunțul vine în contextul lansării de către RED & WHITE 2022 MANAGEMENT S.R.L. a proiectului de strângere de fonduri de pe SeedBlink.

Dinamo, sub semnătura președintelui Andrei Nicolescu, a trimis un mail, joi dimineață, către suporterii echipei, în care li se cere să contribuie cu bani către societatea care deține pachetul majoritar la Dinamo București.

Dinamo anunță că dacă va dovedi, după finalizarea anchetei interne, că terţi ar fi folosit în mod ilegal baza de date, clubul îşi rezervă “dreptul de a uzita de toate pârghiile legale pentru tragerea la răspundere a persoanelor responsabile”.

Pe rețelele sociale, fanii echipei Dinamo s-au întrebat de unde a făcut rost clubul de contactele lor, mai exact adresele de e-mail. În plus, mesajul lui Andrei Nicolescu, în numele clubului Dinamo, a ajuns și la suporteri ai echipelor rivale, fie ei rapidiști sau steliști, care nu și-au oferit datele către paginile oficiale ale clubului Dinamo.

În acest sens, platforma de ticketing, bilete.ro, a răspuns acuzaților cu privire la acest eveniment.

”În primul rând, dorim să vă asigurăm că societatea noastră, Departamentul Logistic Event S.R.L., ce administrează website-ul de vânzări bilete – http://www.bilete.ro, a respectat întocmai toate condițiile contractuale, inclusiv prevederile Acordului privind prelucrarea datelor cu caracter personal încheiat cu Clubul Dinamo 1948 S.A. și că nu a încălcat nicio prevedere a Regulamentului privind protecția datelor – GDPR sau a altor legi în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

Din punctul de vedere al protecției datelor cu caracter personal, ținem să precizăm că, Clubul Dinamo 1948 S.A. are acces exclusiv la baza de date a cumpărătorilor de bilete/abonamente la evenimentele sportive organizate de către acesta, precum și la o baza de date separată în care se regăsesc cumpărătorii de bilete/abonamente ce și-au dat consimțământul de a fi contactați, în mod direct, în scopuri de marketing și publicitate prin e-mail/SMS de către Clubul Dinamo 1948 S.A. (în calitatea sa de organizator al evenimentelor sale sportive), iar scopurile și modalitatea în care acesta din urmă alege să utilizeze aceste date ii aparțin.

În acest sens, atașăm și o captură de ecran de pe website-ul nostru, http://www.bilete.ro, pentru a putea vizualiza modalitatea de acordare a acestui consimțământ în scopuri de marketing și publicitate efectuate de către organizatorul evenimentului sportiv, pe care un cumpărător de bilete/abonamente îl poate da, opțional, la momentul achiziționarii biletului(lor)/abonamentului(telor) la evenimente sportive organizate de către Clubul Dinamo 1948 S.A”, se arată în email-ul transmis celor de la ProSport.

”Având în vedere faptul că societatea noastră nu a fost implicată în transmiterea e-mail-ului menționat de dumneavoastră, nu avem cunoștințe despre modalitatea și/sau condițiile de transmitere ale acestuia și/sau despre lista de distribuție”, au mai transmis cei de la bilete.ro.

Iată ce email a fost trimis

”Dragă suporter Dinamo 1948,

Îți mulțumesc că ai fost alături de echipa noastră. Energia, pasiunea și încurajările pe care jucătorii Dinamo 1948 le-au simțit de la suporteri ne-au ajutat să obținem victorii importante pe teren și să readucem în Ștefan cel Mare bucuria de a juca în Liga I.

Numele meu este Andrei Nicolescu, Acţionar cofondator, Preşedinte şi Director General Dinamo 1948. Visul meu este ca Dinamo 1948 să ajungă cel mai iubit şi respectat club de fotbal din România. Pentru acest lucru, am alături o echipă profesionistă de management, oameni care iubesc fotbalul de calitate și sunt dedicați culorilor noastre. Îi poți cunoaște aici, pe site-ul oficial: https://www.rwm.ro/

Însă pentru ca această viziune să devină realitate, clubul Dinamo 1948 are nevoie acum de implicarea suporterilor săi adevărați. Astfel, în plus față de aportul de capital adus de echipa inițială de investitori, am ales să oferim fiecărui suporter posibilitatea de a pune umărul la viziunea Dinamo 1948 și de a deveni acționar în clubul nostru de suflet.

Începând din 15 iunie am lansat campania oficială pe SeedBlink, în care te poţi înscrie şi tu acum. Între 15 iunie și 21 iunie, doar suporterii Dinamo 1948 au acces la acest proiect (abonații DDB și cei care au cumpărat bilete la meciurile echipei nostre). Suntem primul club de fotbal din România care are curajul unei astfel de inițiative și cred cu tărie că avându-i aproape pe suporterii Dinamo 1948, vom avea succes în realizarea viziunii noastre. Doresc din tot sufletul să văd clubul Dinamo 1948 susţinut prin aceleaşi mecanisme ca şi cluburi de top cum ar fi Real Madrid, FC Barcelona sau Bayern Munchen.

Întră pe linkul de SeedBlink, citește datele proiectului și devino acționar Dinamo 1948.

DETALII AICI

Cu încredere,
Andrei Nicolescu,
Actionar cofondator, Președinte și Director General Dinamo 1948”
, este mesajul transmis de Andrei Nicolescu.

CITESTE SI:

Calculele pentru Arena Națională: ”Vreau să înțeleagă fanii foarte bine”

Anchetă internă la Dinamo: ”Vom clarifica dacă și în ce context au fost folosite”

Dorin Șerdean, după gratii! Vezi cauza arestului

Un gând despre &8222;Bilete.ro, răspuns la situația creată de email-ul trimis de Andrei Nicolescu&8221;

Lasă un răspuns