Vacanță la Dinamo 2023! Proiect SUPERB creat de CS Dinamo

Clubul Sportiv Dinamo, continuă să își surprindă suporterii.

Cu Ionuț Adrian Popa la conducerea CS-ului, se simte mentalitatea modernă și diferită de anii trecuți.

”Locul fiecărui dinamovist este în Ștefan cel Mare, iar copiii lui să se antreneze în Ștefan cel Mare!, nu este doar o lozincă, ci o realitate. Astfel, conducerea Clubului Sportiv Dinamo, prin secția de polo Dinamo București, oferă posibilitate tuturor dinamoviștilor să îi surprindă pe cei mai tineri ”câini” cu o vacanță în ALB și ROȘU.

Vestea bună pentru părinți este că și în această vară copiii lor își pot petrece timpul într-un mod interactiv la cel mai titrat club sportiv al României, în cadrul proiectului ”Vacanță la Dinamo”. Proiectul demarat va avea STARTUL, în data de 19 iunie. Așadar, GRABIȚI-VĂ!

Timp de 10 săptămâni, sute de copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani își vor petrece vacanța de vară într-un mod interactiv, în cadrul unui program variat, cu mișcare, distracție și jocuri.

Dinamovist-ule, ce poate fi mai sigur pentru copilașul tău, decât să îi oferi o TABĂRĂ, organizată de Ministerul de Interne, și al educatorilor profesioniști din cadrul Clubului Dinamo. Programul, zilnic al micilor dinamoviști, va începe la ora 08:30 și se termină la ora 17:00. În cadrul programul organizat de Dinamo, acesta masa de prânz este asigurată, iar gustările nu vor lipsi. Mâncărica fiind asigurată de o firmă de specializate.

Detaliile despre proiect le vom anunța mâine. Până atunci, ne puteți contacta la adresa de email vacanta@csdinamo.ro.

Foto I Sala unde se va servi masa de prânz este deja pregătită

CITESTE SI:

România rămâne pe locul doi! Reacția lui Edi Iordănescu după meciul din Priștina

Bilete.ro, răspuns la situația creată de email-ul trimis de Andrei Nicolescu

Calculele pentru Arena Națională: ”Vreau să înțeleagă fanii foarte bine”

Un gând despre &8222;Vacanță la Dinamo 2023! Proiect SUPERB creat de CS Dinamo&8221;

Lasă un răspuns