Ionuț Lupescu, neîncrezător în proiectul investitorilor de la Dinamo: ”Numai asta nu s-a întâmplat”

Fosta legendă de la Dinamo, Ionuţ Lupescu a avut un discurs dur la adresa investitorilor de la Dinamo și spune că are impresia că noii investitori de la Dinamo fac speculă.

”Kaiser-ul” este neîncrezător în proiectul propus la Dinamo de Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu. Lupescu e de părere că aceştia trebuiau să facă o investiţie majoră în momentul în care au preluat clubul şi după aceea să înceapă să caute noi investitori.

”Am fost puţin mâhnit de ce se întâmplă pe acolo şi m-am retras. Cu Dinamo, sigur că acum suntem fericiţi că am promovat. A fost o anumită euforie şi cred că a fost important. Când am început campionatul în Liga 2 nu credeam că terminăm campionatul. Este meritul lui Burcă şi al jucătorilor.

Acum ne preocupăm după ce vedem ce se întâmplă în societatea nou creată. Nu ştiu cât de bine este, nu ştiu cât de bine intenţionaţi sunt oamenii care au venit, dacă fac numai speculă. Marea majoritatea a dinamoviştilor suntem cu inima mai împăcată pentru că nu ştim ce se întâmplă cu societatea.

Ne aşteptam să vină cu o anumită sumă şi să întărească clubul. Numai asta nu s-a întâmplat. Din punctul meu de vedere, numai speculă fac. Nu ştiu dacă sunt la fel ca spaniolii, că aici sunt mai cu ştaif, mai apar cu o cravată la televizor.

Din ce am văzut până acum, fac ce au făcut DDB-ul şi vor să facă pe spinarea suporterilor. Aici lucrurile sunt foarte îndoielnice. Dacă vor să facă acest lucru, ar trebui să dea bani dacă sunt investitori şi după aceea să facă acest crowdfunding. Mă îndoiesc.

Până în prezent, când am zis ceva despre un investitor la Dinamo, am avut dreptate. Noua conducere ar fi trebuit să vină cu bani”, a spus Ionuţ Lupescu pentru AS.ro LIVE.

Ionuț Lupescu, a atacat și FRF-ul după egalul Elveția – România 2-2: “FRF a greşit toţi antrenorii de la naţională, în ultimii opt ani”

Chiar dacă România a plecat cu un punct prețios din Elveția, jocul prestat până în ultimele minute ale partidei a generat o sumedenie de reacții din partea foștilor mari internaționali. Una dintre cele mai dure i-a aparținut lui Ionuț Lupescu.

Tricolorii ocupă poziția a doua în clasamentul grupei I și sunt neînvinși după patru meciuri și păstrează intacte șansele de calificare la Euro 2024, dar jocul nu convinge. ”Kaiserul” a opinat că vina îi aparține Federației Române de Fotbal.

Asta pentru că în ultimii opt ani au fost numiți doar antrenori aflați în plin proces de creștere – cum este și cazul lui Edi Iordănescu – , în detrimentul unui selecționer cu experiență. Până să bată palma cu fiul ”Generalului” Anghel Iordănescu, Răzvan Burleanu a purtat tratative cu Ladislau Boloni.

”Cei care au fost în conducere, în ultimii opt ani de zile, au ales greşit toţi antrenorii, că nu au fost selecţioneri. Lui Edi Iordănescu îi trebuie timp. El este în procesul de a creşte. Noi nu am avut niciun selecţioner în ultimii opt ani. S-a încercat cu Daum, dar s-a văzut că România nu e pregătită pentru un selecţioner străin”, a răbufnit Ionuț Lupescu potrivit sursei mai sus citate.

Pe de altă parte, fostul mijlocaș de legendă al lui Dinamo al naționalei României nu se aliniază celor care afirmă răspicat că țara noastră nu dispune de jucători suficient de buni pentru a ridica nivelul, ci dimpotrivă. Problemele sunt cu totul altele și responsabilitatea de a găsi soluțiile potrivite îi revine selecționerului.

”Eu cred că lucrul pozitiv e faptul că am luat puncte. Nimeni nu se aştepta să luăm punct în Elveţia. A fost un joc slab, dar într-o campanie e nevoie de puncte. Şi am luat puncte. De la 0-2 cu Elveţia am egalat, printr-o inspiraţia a selecţionerului. Dar vede de doi ani de zile că echipa naţională nu joacă cum trebuie.

Avem jucători, au intrat Moruţan şi Mihăilă. Sunt jucători care pot pune probleme. Ceva lipseşte. Şi asta e tredaba selecţionerului. E foarte important că suntem într-o grupă accesibilă, avem punctajul ok. Nu cred că şi Israelul e de speriat. 99% ne vom califica, important e să fie jocul îmbunătăţit”, a mai spus Lupescu, exprimându-și convingerea că șansele de calificare sunt cât se poate de mari, având în vedere situația din grupă, unde Elveția rămâne favorita certă, iar tricolorii pot lupta pentru poziția secundă.

Clasamentul Grupei I, după trei etape:

1. Elveția – 10p

2. ROMÂNIA – 8p

3. Irsael – 7p

4. Kosovo – 3p

5. Belarus – 3p

6. Andorra – 1p

Echipa antrenată de Edward Iordănescu va juca două meciuri acasă, cu Israel (9 septembrie) şi Kosovo (12 septembrie).

Programul României în preliminariile pentru EURO 2024

25 martie 2023

ora 19:00 | Belarus – Elveția 0-5

ora 21:45 | Andorra – ROMÂNIA 0-2, Israel – Kosovo 1-1

28 martie 2023

ora 21:45 | ROMÂNIA – Belarus 2-1, Kosovo – Andorra 1-1, Elveția – Israel 3-0

16 iunie 2023

ora 21:45 | Kosovo – ROMÂNIA 0-0, Belarus – Israel, Andorra – Elveția

19 iunie 2023

ora 21:45 | Elveția – ROMÂNIA 2-2, Belarus – Kosovo, Israel – Andorra

9 septembrie 2023

ora 19:00 | Andorra – Belarus

ora 21:45 | ROMÂNIA – Israel, Kosovo – Elveția

12 septembrie 2023

ora 21:45 | ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra

12 octombrie 2023

ora 21:45 | Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția

15 octombrie 2023

ora 19:00 | Elveția – Belarus

ora 21:45 | ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel

18 noiembrie 2023

ora 19:00 | Belarus – Andorra

ora 21:45 | Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo

21 noiembrie 2023

ora 21:45 | ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus

CITESTE SI:

Video I Cum încearcă Dinamo să rezolve problema interdicției la transferuri. Anunțul lui Ovidiu Burcă

Conferință de presă I Red&White, despre gafa cu e-mail-ul

România U21 – Spania U21: ”Îmi doresc să obțină mai mult decât am reușit noi”. Vezi echipele probabile

Un gând despre &8222;Ionuț Lupescu, neîncrezător în proiectul investitorilor de la Dinamo: ”Numai asta nu s-a întâmplat”&8221;

Lasă un răspuns