Probleme pentru Dinamo odată cu intrarea în grevă a magistraților

Dinamo încearcă deja de luni bune să obțină aprobarea noului plan de reorganizare, astfel încât să poată șterge aproximativ cinci milioane de euro din datorii. Modificările vizează, mai precis, eliminarea creanțelor chirografare.

Până acum, demersul nu a avut sorți de izbândă, însă. Procesul se va relua vineri, 23 iunie, la ora 10:00, după ce Diego Fabbrini a solicitat, prin avocați, amânarea pronunțării, invocând excepţia de neconstituţionalitate. O decizie deloc pe placul ”câinilor roșii”.

Din păcate, Curtea de Apel București intră în grevă de miercuri (21 iunie), iar conducerea lui Dinamo nu știu dacă speța clubului nostru de vineri, 23 iunie, amânată oricum de mai multe ori, se va mai judeca la ziua și ora stabilită.

Pregătindu-se în paralel de sezonul competițional și de posibilitatea de a promova un nou sistem de finanțare, crowdfunding, Dinamo primește o adevărată lovitură de ciocan în perspectiva implementării noului plan de reorganizare modificat.

De ce sunt nemulțumiți magistrații

Conform Profit.ro, cei peste 200 de judecători ai Curții de Apel București (CAB), cea mai mare din țară, au decis în Adunarea Generală de astăzi, cu unanimitate de voturi, încetarea activității tuturor secțiilor, începând de miercuri, 21 iunie.

Cu excepția câtorva tipuri de cazuri urgente, mult mai puține decât urgențele care ar fi continuat să fie judecate în vacanță, ca formă de protest față de proiectul reformei pensiilor de serviciu, care va modifica statutul magistraților. Apoi, de la 1 iulie, urmează vacanța magistraților, indiferent de grevă.

Conform Digi24, judecători și procurori din întreaga țară, inclusiv Curtea de Apel București și DNA, anunță că de mâine își suspendă activitatea și încep unul dintre cele mai mari proteste din ultimii ani. Astfel, se vor bloca mare parte din procese și anchete. Magistrații sunt nemulțumiți de modificările la legislația pensiilor speciale.

Excepțiile grevei, dar Dinamo nu e la niciun capitol

Excepție de la greva magistraților ar putea fi:

– ordonanțe președințiale

– măsuri asiguratorii

– asigurare de dovezi

– contestație la tergiversare privind cauzele urgente

– suspendarea executării hotărârilor

– suspendarea executării silite.

Dinamoviștii sunt circumspecți, întrucât speța clubului din Ștefan cel Mare nu se integrează, totuși, în aceste categorii, dar așteaptă o veste pozitivă dinspre Tribunalul București pentru un nou termen până la finalul lunii.

CITESTE SI:

Noi detalii despre suma colectată din programul de crowdfunding

Cornel Dinu, ironii la adresa lui Edi Iordănescu

Handbal I Decizie surprinzătoare a EHF Champions League. A fost dezvăluit adevăratul motiv luat de EHF

Un gând despre &8222;Probleme pentru Dinamo odată cu intrarea în grevă a magistraților&8221;

Lasă un răspuns