Schimbare de program al partidelor amicale din cantonamentul lui Dinamo

Dinamo a reușit să revină în SuperLiga României după doar un an de ”exil” în Liga 2 și se pregătește de startul noului sezon, care va începe pe 14 iulie.

Până la startul noii stagiuni de campionat, lotul de jucători ai lui Dinamo a ajuns, luni, 26 iunie, în Slovenia, unde va efectua stagiul de pregătire al verii, în perspectiva noului sezon.

24 de jucători se află, cu această ocazie, sub comanda lui Ovidiu Burcă. Zilele viitoare ”haitei” se va alătura și cel mai nou transfer realizat de Dinamo, Hakim Abdallah. Fotbalistul din Madagascar a efectuat vizita medicală şi li se va alătura ”câinilor” în cantonamentul din Slovenia.

Miercuri, 28 iunie, dinamo va disputa primul meci de pregătire și inițial era programat un amical cu o echipă din Slovenia, Aluminiji, dar acesta a fost schimbat din cauza unor probleme ale echipei locale, care avea foarte mulți accidentați, astfel că Dinamo va juca cu Slaven Belupo din Croația.

A fost schimbată și locația,nu se va juca în Dravograd, se va juca în Stojnic, dincolo de Maribor.

Partida amicală se va joaca de la ora 19:00 (Ora României).

Lotul deplasat de Ovidiu Burcă în cantonamentul din Slovenia

În cantonamentul de la Zrece Terme, alb-roșii vor disputa trei meciuri amicale după cum urmează: NK Aluminji (Slovenia, 28 iunie), Zalaegerszegi Te (Ungaria, 2 iulie) și Dinamo Kiev (Ucraina, 5 iulie). Printre jucătorii care au făcut deplasarea se numără Gabriel Moura, Gorka Larrucea, Ahmed Bani, dar și Geani Crețu, respectiv Ricardo Grigore.

Primul a revenit după ce i-a expirat împrumutul la FC Argeș, retrogradată în eșalonul secund, în vreme ce fundașul central a evoluat pentru FCU Craiova. Acesta din urmă a aflat cu uimire, de altfel, că trebuie să joace din nou în Ștefan cel Mare. Lotul complet deplasat de Burcă în cantonamentul din Slovenia:

Portari: Denis Oncescu, Filip Dujmovic;

Fundași: Quentin Bena, Gabriel Moura, Alin Buleică, David Irimia, Geani Crețu, Răzvan Patriche, Deniz Giafer, Ricardo Grigore, Costin Amzar;

Mijlocași: Iulian Roșu, Dani Iglesias, Gorka Larrucea, Andrei Florescu, Valentin Borcea, Ionescu Cristian, Alex Irimia, Neluț Roșu, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu;

Atacanți: Cătălin Țîră, Alexandru Pop, Lamine Ghezali.

Amicalele lui Dinamo din Slovenia:

28 iunie

DINAMO – Slaven Belupo (formație din Croația);

2 iulie

DINAMO – Zalaegerszegi Te (locul 9 din prima ligă a Ungariei);

5 iulie

DINAMO – Dinamo Kiev (locul 4 din prima ligă a Ucrainei).

Ahmed Bani a abordat și plecarea lui Dinamo în cantonament în Slovenia, precum și amicalul contra lui Dinamo Kiev.

”Ne bucurăm că ieșim și noi din țară, cred că e frumos acolo. Vom juca amical cu Dinamo Kiev, o echipă foarte bună. Noi o să încercăm să ne pregătim cât mai bine și cam atât”, a încheiat Ahmed Bani.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a pus în vânzare nu mai puțin de 5858 de abonamente pentru meciurile ce se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Spre deosebire de anii precedenți, și suporterii dinamoviști din diasporă își pot achiziționa un abonament pentru a ajuta clubul, la un preț unic, cu reducere, dar acesta va fi disponibil doar pentru meciurile disputate pe Arena Națională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Video I Un nou jucător pe lista lui Dinamo

Mihai Eșanu va rămâne în Liga 1: ”Sper să ne bucurăm împreună”

Vlad Iacob, prima reacție după stabilirea programului Ligii 1

Un gând despre &8222;Schimbare de program al partidelor amicale din cantonamentul lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns