”Câinii” au ”interzis” la transferuri. Cum a fost posibil să facă primul transfer al verii: ”Există o posibilitate”

Deşi are interdicţie la transferuri, Dinamo a început deja campania de achiziţii.

Oficialii lui Dinamo se aşteaptă să scape în zilele viitoare de interdicţia impusă de FIFA şi au anunţat că au bătut palma cu un atacant din Liga a II-a belgiană.

Hakim Abdallah este numele vârfului nou sosit în tabăra „câinilor roşii”. Abdallah măsoară 1,87 metri şi a evoluat ultima dată pentru Excelsior Virton. În trecut, a mai avut experienţe în Luxemburg, precum şi în Liga a III-a din Franţa, la Avranches. Contractul lui Abdallah va fi valabil pentru o perioadă de trei ani de zile.

Pentru a scăpa de interdicția la transferuri, Dinamo trebuie să achite nu mai puțin de 400.000 de euro, dar speră să capete dreptul de a transfera jucători la FIFA.

Un verdict ar putea veni până la finalul acestei luni, spune Andrei Nicolescu, președintele clubului. Până atunci, Dinamo continuă să caute ”întăriri” pentru Ovidiu Burcă.

“Lucrăm la ridicarea interdicţiei de transferuri. În momentul în care FIFA va dicta ridicarea interdicţiei vom putea înregistra aceste transferuri, dar nu putem să stopăm strategia până la acel moment şi să nu negociem cu jucătorii pe care vrem să îi semnăm.

Din ce am discutat cu domnul Ibarrola (n.r. avocatul lui Dinamo) există o posibilitate ca FIFA să dea un răspuns până la finalul acestei luni, dar nu este nimic bătut în cuie”, a spus Andrei Nicolescu.

Primele plecări de la Dinamo

După plecarea lui Marius Tomozei (32 de ani), ”câinii” având interdicție la transferuri au fost nevoiți să se despartă de Alin Șerban (20 de ani), jucătorul de bandă stângă împrumutat în sezonul precedent de la CS Mioveni, dar și de Alin Demici. Apărătorul ”haitei” fiind împrumutat sezonul trecut de la Rapid.

Conducerea clubul nostru a anunțat, marți dimineață, că au încheiat socotelile cu fundașul stânga Alin Demici (23 de ani), fotbalist care a prins două meciuri sub comanda lui Burcă în precedenta stagiune.

Fundașului lateral îi expiră pe 30 iunie împrumutul de la Rapid, iar Dinamo nu a dat vreun indiciu că ar vrea să continue cu jucătorul, care n-a reușit să se impună nici la Liga 2.

Dinamo, program infernal în primele etape

După un singur sezon în Liga 2, Dinamo a revenit în Superligă, dar are un program infernal în primele etape.

În prima rundă, ”câinii” vor primi vizita celor de la Universitatea Craiova, una dintre echipele ”cu pretenții” din Superligă. În a doua etapă, Dinamo va juca derby-ul cu FCSB, după care va urma partida cu Sepsi OSK, deținătoarea Cupei României.

În etapa a șaptea, Dinamo va avea un nou derby, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, iar în etapa a opta se va deplasa în Giulești pentru un nou meci ”de foc”, cu Rapid Bcuurești.

CITESTE SI:

Schimbare de program al partidelor amicale din cantonamentul lui Dinamo

Video I Un nou jucător pe lista lui Dinamo

Mihai Eșanu va rămâne în Liga 1: ”Sper să ne bucurăm împreună”

Un gând despre &8222;”Câinii” au ”interzis” la transferuri. Cum a fost posibil să facă primul transfer al verii: ”Există o posibilitate”&8221;

Lasă un răspuns