Ce urmează pentru Dinamo, după ce FIFA a respins cererea de a ridica interdicția la transferuri

Cu o săptămână înainte de startul noului sezon, Dinamo nu a revolzvat încă problema interdicţiei la transferuri.

melimeloparis.ro

Conducerea ”câinilor” a încercat să ”dribleze” plata celor 400.000 de euro pentru deblocarea transferurilor și a încercat să-și câștige dreptul la FIFA. Doar că Dinamo nu a avut câștig de cauză.

Jorge Ibarrola, avocatul care a reprezentat clubul nostru la FIFA, mai are la dispoziție varianta de a merge la TAS, doar că acțiunea implică un termen de așteptare mai lung, astfel că Ovidiu Burcă nu-i va putea avea la dispoziție pe cei cinci jucători deja transferați în primele etape din noul sezon.

De asemenea, Dinamo va trebui să suporterte cheltuieli de judecată destul de ridicate pentru un proces la TAS .

Singura variantă rămasă pentru Red&White și șefii lui Dinamo este, acum, de a negocia cu fotbaliștii la care ”câinii” au datorii, iar până luni să obțină acorduri din partea acestora.

Aceștia sunt jucătorii: Adam Nemec, Janusz Gol, Ante Puljic, Raul Albentosa și Joseph Akpala, cei care au câștigat litigiile și au de primit, în total, 570.000 euro.

Rămâne interdicţia de transferuri

Dinamo avea nevoie de un răspuns pozitiv din partea celor de la FIFA pentru a-i înregistra pe Adnan Golubovic, Hakim Abdullah, Dennis Politic, Cristian Costin, Kevin Ciubotaru şi Goncalo Gregorio, fotbalişti care se află deja sub coordonarea lui Ovidiu Burcă.Până marţi, 11 iulie, cu trei zile înainte de debutul oficial al noii ediţii de campionat, acţionarii speră să închidă înţelegerile cu cei cinci fotbalişti care au avut câştig de cauză la FIFA, apoi forul internaţional să fie înştiinţat, iar contractele jucătorilor aduşi în această vară să poată fi înregistrate la Liga Profesionistă de Fotbal.

Dinamo a început să plătească din datoriile către foștii jucători

Dinamo era pregătită pentru acest scenariu și a început deja să achite din datoriile către foștii fotbaliști. Astfel, Balthazar Pierret a încasat 14.000 de euro, Desire Segbe Azankpo a luat 26.000 de euro, iar lui Baptiste Aloe i s-au plătit 7.000.

Dinamo, program ”de foc” în primele etape

În prima rundă, ”câinii” vor primi vizita celor de la Universitatea Craiova, una dintre echipele ”cu pretenții” din Superligă. În a doua etapă, Dinamo va juca derby-ul cu FCSB, după care va urma partida cu Sepsi OSK, deținătoarea Cupei României.În etapa a șaptea, Dinamo va avea un nou derby, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, iar în etapa a opta se va deplasa în Giulești pentru un nou meci ”de foc”, cu Rapid București.

CITESTE SI:

Dorin Iacob pune tunurile pe acționari, după ce Dinamo a aflat decizia FIFA privind ridicarea interdicției la transferuri

Primele reacții după ce FIFA a respins cererea lui Dinamo: “Cred că vor plăti! De-aia sunt acționari”

Dinamo nu duce lipsă de sponsor principal. Concurență între două brand-uri importante

Un gând despre &8222;Ce urmează pentru Dinamo, după ce FIFA a respins cererea de a ridica interdicția la transferuri&8221;

Lasă un răspuns